FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
14 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Lanyards imprimate pentru purtarea ID-uri angajat, insigne de conferinta ...

877,23 RON /ambalaj preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Slovenia
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
10 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
1417
EAN:
1417
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Căutați o soluție perfectă pentru purtarea ID-urilor angajaților, a insignelor de conferință sau a cheilor? Ai nevoie de lanyards de marcă în scopuri de marketing și ai nevoie de ele cât mai curând posibil?

Colaborăm cu un producător european de lanyard foarte receptiv și vă vom ajuta. Pentru o cotație, vă rugăm să ne trimiteți cantitatea necesară și alte specificații.

Lanyards sunt curele care sunt purtate în jurul gâtului pentru a transporta chei, insigne, cărți de identitate pentru identificare, telefoane mobile sau alte obiecte mici. Acestea sunt adesea folosite și pentru a afișa cărțile de identitate în corporații, spitale, convenții, târguri comerciale, concerte și alte aplicații în care este necesară securitatea.

Lanyards promoționale sunt, de obicei, în imprimate cu conținut promoțional, logo-uri companiei, nume de evenimente, etc Lanyard-urile noastre sunt de obicei realizate din material poliester frumos de purtat, cu o lățime de 10, 16, 20 sau 25 mm și cu o lungime totală de 90 cm, ceea ce înseamnă 35-40 cm, atunci când este purtat în jurul gâtului.

Tehnologia de imprimare pe care o folosim cel mai mult pentru imprimarea pe lanyards este un tip de imprimare color numit "Colorant-sublimare." Dacă lanyard-urile sublimate dye conțin logo-uri cu text mic, cea mai populară lățime a benzii este de 20 mm. Lanyards mai înguste sunt o opțiune mai bună dacă aveți nevoie de un fundal de culoare și un text sau logo-uri groase. Dungile pentru imprimare sunt albe și sunt disponibile în două variante – poliesterul neted (uneori numit "satin") și unul cu nervuri. Deoarece claritatea imprimării este mai bună pe materialul neted, vă recomandăm acest lucru.

Ilustrația poate fi color completă (CMYK) și poate conține și degradeuri. Putem imprima diferite opere de artă pe partea interioară / exterioară a unui lanyard - dar există o limitare. Deoarece materialul lanyard este un pic elastic, nu putem sincroniza conținutul ambelor lucrări de artă (de exemplu, nu putem imprima logo-urile interioare și exterioare în aceeași poziție). Luăm în considerare acest lucru atunci când pregătim o dovadă a operei de artă, iar clienții noștri primesc un pdf cu o previzualizare a întregului lanyard înainte de producție.

Lanyards pot conține diferite tipuri de clipuri și atașamente. Cele mai populare clipuri sunt swivel Hooks, dar acestea sunt, de asemenea, disponibile în Inele Split, o rolă insigna cu o curea, un șir de telefon mobil și cataramă, o siguranță sau cataramă breakaway, cârlige ovale (gheara homar), deschizători de sticle, etc Producem adesea lanyards cu mai multe clipuri - cum ar fi combinația de cârlig pivotant și inele divizate, sau un cârlig pivotant și șir de telefon mobil.

Lanyards poate avea o caracteristică de securitate încorporată cunoscută sub numele de cataramă "separatistă". Acest atașament este cusut în mijlocul culoarului și se eliberează atunci când este tras sau când se aplică presiune. Acest lucru previne sufocarea sau agățarea. Lanyards cu o caracteristică separată sunt cel mai adesea utilizate în școli, spitale, facilități de îngrijire a copiilor și facilități de producție, dar vă recomandăm să adăugați această caracteristică chiar și atunci când este utilizată în alte scopuri.

Procesul de fabricație lanyard este următorul: În primul rând, pregătim o dovadă a operei de artă cu o previzualizare a întregii culoar. După confirmare, imprimăm lucrările de artă lanyard pe ambele părți ale benzii albe din poliester cu o tehnologie de imprimare multicoloră colorant-sublimare. Apoi, tăiem lanyardele la o lungime standard (de obicei 90 cm), iar la sfârșit adăugăm tipul dorit de cârlig de carabinier sau alt atașament. Cantitatea minimă este de 50 buc. Lanyards sunt în mod implicit pachet în pachete de 50 buc., dar oferim ambalaj unic în saci transparente, de asemenea. Timpul obișnuit de producție este de aproximativ o săptămână, dar uneori vă putem ajuta chiar dacă comanda este urgentă și termenul limită este mai scurt.

De ce să ne alegeți pe noi?

- Garantam productia rapida si de calitate a lanyard-urilor
- Ne asiguram ca nuantele de culoare sunt corecte
- Punem mare accent pe manopera de calitate si satisfactia clientilor
- Tot ce avem nevoie pentru a face curele de gât este logo-ul și instrucțiunile de previzualizare. Orice altceva va fi făcut de noi.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.