FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
19 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Acest set de construcție și joacă este introducerea perfectă în lumea super-eroilor Marvel. Tinerii fani ai seriei Disney + „Spidey and His Amazing Friends” vor găsi patru figuri DUPLO ale personajelor celebre: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel și Green Goblin. Împreună cu ei, copiii pot merge pe roata Ferris, pot trage bombe de dovleac în flăcări, se pot juca cu un tun de apă și pot zbura într-un elicopter cu rotor rotativ. Copiii își pot dezvolta abilități importante jucând aventuri creative cu supereroi.

Aventuri Marvel pentru tinerii supereroi - fanii seriei Disney + „Spidey and His Amazing Friends” vor adora setul LEGO® DUPLO® Marvel Spider-Man and Amusement Park Friends (10963).
Acest set plin de distracție vă permite să construiți un târg de distracții și include patru figurine LEGO® DUPLO® din personajele universului Marvel: Spider-Man, Hulk, Miss Marvel și Green Goblin.
Tinerii supereroi își vor dezvolta abilitățile în timp ce rotesc roata Ferris, lansează bombe de dovleac în flăcări, se vor juca cu un tun cu apă, vor pilota un elicopter și vor experimenta aventuri creative.
Setul măsoară peste 5 inchi (28 cm) înălțime, 6 inchi (20 cm) lățime și 5 inchi (17 cm) adâncime și poate fi reconstruit și combinat cu alte seturi de joacă LEGO® DUPLO® pentru a face jocul imaginativ și mai distractiv.
Toate seturile LEGO® DUPLO® sunt concepute de experți, cu povești distractive, culori distractive, o varietate de personaje și o mulțime de detalii pentru a le oferi celor mici un început MINUNAL în călătoria lor de viață.
Piesele LEGO® DUPLO® respectă standardele stricte ale industriei. Acest lucru face ca cei mici să ridice, să așeze și să despartă blocurile cu ușurință.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.