FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
18 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Setul include un model de navă vikingă tradițională cu opt scuturi, o balistă cu un shooter, o vacă și doi corbi. De asemenea, vă permite să construiți un șarpe Midgard în mișcare pentru jocuri de rol.

Fanii LEGO vor adora cele trei jucării diferite din acest set captivant 3-în-1 cu Vikingi. Copiii pot construi o navă vikingă și un șarpe Midgard, o casă vikingă cu un dragon și o vacă construită din cărămidă și un lup Fenris și un copac cu pietre prețioase ascunse. În timp ce te joci cu fiecare dintre modele, poți folosi și patru minifigurine Vikingi.

Seturile LEGO Creator 3-în-1 oferă copiilor tot ce au nevoie pentru o joacă fără sfârșit - fiecare set le permite să construiască trei creații diferite. Toate modelele sunt detaliate și pot fi demontate și reconstruite, astfel încât distracția nu se termină niciodată. Nave, case și submarine vă așteaptă printre numeroasele seturi 3-în-1.

Trei jucării într-un set cu vikingi - Setul LEGO® Creator 3 în 1 Nava vikingă și șarpele Midgard (31132) îi vor încânta pe copii cu modele ale navei, casei și lupului lui Fenris.
Posibilitati de joc nelimitate - copiii pot alege dintre trei aventuri cu vikingii. Se vor lupta cu șarpele periculos de pe navă, vor construi o casă de viking și dragon sau vor juca o ciocnire a lupilor nordici cu patru vikingi?
Modele extrem de mobile - Șarpele Midgard are un cap, coadă, corp, maxilar și aripioare articulabile, precum și gâtul, maxilarul și picioarele unui lup. Datorită acestui fapt, copiii pot juca jocuri de rol în care se întâmplă multe.
Nava vikingă este decorată cu opt scuturi și are la bord o balistă cu un împușcător de herghelii, o vaca construibilă și 2 corbi construibili. Casa Viking are un acoperiș demontabil.
Include 4 minifigurine de vikingi înarmați pentru a juca cu o navă, o casă sau o poveste a lupului.
Nava vikingă are 27 cm înălțime, 42 cm lungime și 17 cm lățime.
Instrucțiuni digitale interactive - În aplicația LEGO® Building Instructions, copiii pot mări, roti și vizualiza o versiune digitală a modelului în curs de dezvoltare pe un smartphone sau tabletă.
Cărămizile de construcție LEGO® îndeplinesc cele mai înalte standarde globale de siguranță, astfel încât să poată fi separate cu ușurință de fiecare dată.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.