FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

LEGO 41711 Friends - Școala de artă a Emmei

310,08 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
2 bucăți
Cantitate disponibilă
200 bucăți
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Lego
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Inspirați copiii să fie creativi cu setul Emma Art School (41711). În interiorul frumoasei clădiri există trei etaje pline de jucării creative de artă, unde băieții și fetele o pot însoți pe Emma de la LEGO® Friends pentru a învăța ceramică, design vestimentar și imprimare 3D.

Setul de joacă pentru școală include o mulțime de accesorii drăguțe: roata olarului se învârte atunci când răsuciți mânerul, camera are două lentile, iar manechinul mobil se învârte pe palier. Frumoasa clădire în stil francez are ferestre mari și un semn creativ cu pensulă și stilou - este o operă de artă în sine! Copiii îl pot decora după cum doresc cu plăci LEGO DOTS.

Lăsați copiii să-și exprime creativitatea cu Școala de artă LEGO® Friends Emma (41711), cu 4 studiouri de artă.
Prezintă o clădire cu 3 etaje, cu săli de clasă și studiouri de artă, plus accesorii colorate și 3 personaje LEGO® Friends.
Atelierul de artă încurajează creativitatea - copiii cărora le place arta își imaginează creând diferite lucrări în clasă și apoi le fotografiază în studio.
O mulțime de accesorii creative - Accesoriile realiste, cum ar fi un manechin mobil, aparatul foto, bobinele, pânzele, pensulele și cutiile de vopsea încurajează ore de joacă imaginativă.
Jucaria masoara 25 cm in inaltime, 23 cm in latime si 8 cm in adancime.
Ghid digital interactiv de construcție - Cu aplicația LEGO® Instrucțiuni de construcție pentru smartphone-uri și tablete, copiii pot mări și roti modelele de construcție pentru a le vedea din toate unghiurile.
Jucăriile LEGO® Friends sunt concepute pentru a ajuta copiii să învețe despre interesele lor și despre lume prin compania personajelor cu care se pot identifica.
Toate piesele LEGO® respectă standardele riguroase ale industriei, astfel încât sunt consistente, consistente și distractiv de construit.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.