FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

LEGO 43206 Disney Princess - Castelul Cenușăresei și prințul fermecător

331,00 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
2 bucăți
Cantitate disponibilă
200 bucăți
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Lego - Disney
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Iubitorii de castele sau prințesele Disney se vor distra mult cu acest set LEGO® ǀ Disney Cenușăreasa Castelul și Prințul Fermecător (43206). Include un castel pe 3 niveluri, 3 mini-papuși și 2 figurine de animale LEGO.

Acest set detaliat are multe funcții și accesorii pentru a vă diversifica jocul creativ. Copiii pot juca roluri și pot retrăi momentele lor preferate din basme sau pot crea povești noi. Castelul are o sală de bal cu podea rotativă, un dressing pentru a o îmbrăca pe Cenușăreasa, un dulap cu ușă mobilă pentru pisică și multe altele.

O mulțime de personaje distractive Acest set include figurine Disney Cenușăreasa, Prințul fermecător și Lady Tremaine, plus figurine Gus Gus și Lucifer.

Acest set include un castel pe 3 niveluri cu diferite camere și funcții, 3 mini-păpuși, 2 figurine de animale LEGO® și o mulțime de accesorii de joacă.
Personaje preferate - Include Cenușăreasa, Prințul fermecător și Lady Tremaine, plus figurile Gus Gus și Lucifer pentru aventuri nesfârșite.
Palatul are 28 cm înălțime, 25 cm lățime și 11 cm adâncime.
Instrucțiuni digitale interactive - Tinerii constructori pot mări, roti și vizualiza o versiune digitală a modelului în aplicația LEGO® Instrucțiuni de construcție.
Copiii vor fi încurajați să se joace liber și imaginativ cu acest set de jucării de construcție prințesa Disney cu mini-păpuși și modele de obiecte celebre.
Seturile de joc LEGO® respectă standardele riguroase ale industriei pentru a se asigura că se potrivesc de fiecare dată.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.