FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
9 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Magazinul alimentar LEGO® City (60347) oferă copiilor tot ce au nevoie pentru a se juca creativ. Puteți găsi tot felul de produse în magazinul de jucării. Setul include, de asemenea, o mașină electrică, un stivuitor și un cărucior de cumpărături. Copiii pot combina modelul magazinului cu alte seturi LEGO City folosind plăci de drum pentru a face distracția și mai distractivă. Cele cinci minifigurine incluse includ Mr. Advertising, cunoscut din seria LEGO City Adventures.

Copiii se vor afla chiar în mijlocul acțiunii cu seturile LEGO City. Pline de vehicule realiste, clădiri detaliate și personaje inspiratoare, decorurile încurajează jocurile de rol jucăușe din viața de zi cu zi.

Ce e in cutie? - tot ce au nevoie copiii pentru a construi un magazin de jucării, mașină electrică și stivuitor. Include, de asemenea, plăcuțe de drum LEGO® și 5 minifigurine, inclusiv Mr.Advertisement de la LEGO City Adventures.
Fanii pot transporta lăzi cu un stivuitor, pot stivui mărfuri, pot umple coșul de reciclare și pot conecta modelul la alte seturi LEGO® City folosind plăci de drum.
Când este pliat, modelul magazinului alimentar măsoară peste 11 cm înălțime, 36 cm lățime și 13 cm adâncime.
Pachetul de produse alimentare include un coș de cumpărături, pește, pâine și o varietate de fructe și legume.
Acest set LEGO® City include instrucțiuni simple de construire pentru toate jucăriile LEGO incluse.
Învățați în timp ce vă distrați - Clădirile, vehiculele și personajele LEGO® City încurajează jocul imaginativ și creativ pentru a dezvolta abilități importante de viață și pentru a le spori încrederea.
Toate piesele LEGO® îndeplinesc standardele exigente din industrie, astfel încât sunt consistente, consistente și distractiv de construit.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.