Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Fie surfing și crearea de rețele sau fotografii și clipuri video, The 11,9 cm (4,7 inch), ecran qHD cu tehnologie IPS de economisire a energiei oferă un spațiu amplu pentru conținut high-end. Acest lucru face ca site-uri web și mai clară, fotografii și mai detaliate și înregistrări video chiar mai interesant. Pe scurt, vedeți doar mai mult.

11,9 cm (4.7 in.) IPS afișaj
Rezoluția qHD
Format film 9: 16
combinate cu fermitate
 
Departe de aceeași uniformă șic: Optimus L9 are caracter și convinge cu ea. Acest lucru este asigurat de combinația elegantă a unui caz extrem de subțire, cu un cadru izbitor aspect metalic și capacul din spate grippy - ambele elemente de design L-Style.

 
VEZI MAI MULT, face mai mult, mai mult stil
Pentru LG Optimus L9, prioritatea de top este: mai este mult. Cea mai evidentă dovadă în acest sens este imens ecran IPS cu state-of-the-art tehnologie de economisire a energiei. Acesta continuă cu design distinctiv în tipic aspectul stil L, o baterie extrem de durabil, un puternic procesor dual-core și multe caracteristici inteligente pentru zile lungi pe drum.

 
stamina enorm
Fie că este vorba de zile lungi, cu multe sarcini solicitante sau nopți interminabile cu o multime de timp pentru divertisment și schimburi extinse cu prietenii - Optimus L9 pur și simplu nu renunta. Puternicul acumulator 2150 cu tehnologie SiC + oferă o mulțime de rezistență și de acțiune în jurul ceasului.

 
Culoare adevărat și economic
Smartphone-ul elegant are un display qHD uimitor de 11,9 cm (4,7 inci) cu tehnologie de economisire a energiei IPS si fidelitatea culorilor de neegalat.

QuickMemo - cota de idei rapid și ușor.
Optimus L9 este un companion foarte plăcut pentru orice situație. Acest lucru devine clar cel mai târziu cu funcția Quick Memo intuitiv -, astfel încât ideile pot fi partajate rapid și ușor, cu doar o singură apăsare de buton.

tastatură personalizabile pentru o singură mână operație
O experiență deosebit de bune tastarea este furnizat de tastatura adaptabil pentru formatul peisaj și portret - ideal pentru o singură mână în mișcare sau pentru mâini mai mici.

procesor dual core
Optimus L9 poate arata mult mai mult decât bine, și că & # 39; e foarte repede. Acest lucru este asigurat de către procesorul dual-core 1 GHz, care oferă performanțe de top în orice situație.

echipament greu
Stilul bun este al naibii de important, dar, desigur, nu totul. Asta & # 39; de ce Optimus L9 poate face mult mai mult, și mai presus de toate, foarte repede. Acest lucru este asigurat de puternic 1.0 GHz procesor dual-core, care oferă performanțe de top în orice situație.

Mărfurile sunt vândute sub excluderea oricărei garanții, nici o reducere de conversie sau răscumpărare.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.