FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
4 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Apple a smartphone-uri lot en-gros - iPhone 3GS Smartphone (3.5 „display, touchscreen, camera foto de 3 megapixeli, 16 / 32GB memorie internă) negru / alb

Dispozitivele au fost resetate la setările din fabrică.
Apple iPhone 3Gs 16 / 32GB negru
Ia să știu cel mai rapid, cel mai puternic iPhone vreodată. IPhone 3GS oferă înregistrare video, de recunoaștere a vocii, de până la 32 GB de stocare și mai mult.
Cel mai rapid iPhone vreodată.
Primul lucru pe care îl vei observa este cât de repede se lansează programul iPhone 3GS. Paginile web apar în câteva secunde și puteți deschide atașamente de e-mail mai repede. Performanță optimizată și un procesor grafic 3D îmbunătățită oferă, de asemenea performanțe incredibile de joc. De fapt, tot ceea ce faci cu iPhone 3GS este de până la de două ori mai repede și mult mai direct
Video
Acum puteți captura, edita și partaja fișiere video - toate acestea direct cu iPhone 3GS. Asigurați-video VGA de înaltă calitate în orientarea portret sau peisaj. Trim materialul prin selectarea punctelor de început și sfârșit. Și apoi îl partajați cu alții prin e-mail, în Galerie MobileMe, îl publicați pe YouTube, sau să sincronizați-l la Mac sau PC-ul prin intermediul iTunes.
camera de 3 megapixeli.
Noua camera de 3 megapixeli cu autofocus de asemenea, face fotografii excelente. Și are o caracteristică nouă la îndemână: doar atingeți ecranul pentru a se concentreze pe ceea ce vrei.
Control vocal.
Voice Control recunoaște numele persoanelor de contact și cunoaște muzica de pe iPod-ul. Deci, face un apel sau a reda o melodie. Doar spune ce vrei. Busolă.
Cu busola digitala integrata, iPhone 3GS vă poate arăta calea. Utilizați noua aplicație busola sau experiența modul în care aceasta aliniază automat harta în direcția pe care il cautati.
Cut, copy si paste.
Tăiați, copiați și inserați texte și fotografii - chiar și între programe. Și chiar și imagini și conținut de pe Web, puteți copia și de a folosi în altă parte.
Tastatura în modul peisaj.
Ai nevoie de mai mult spațiu pentru a scrie? Turn iPhone în orientarea de tip peisaj pentru a lucra cu o tastatură mai mare în E-mail, Mesaje, Note, și Safari. Mesaje.
Trimite mesaje cu text, video, fotografii, audio, locație și informații de contact. Puteți lua chiar și o imagine sau trage film
Funcția de căutare.
Cautat, găsit. În centrul atenției caută toate contactele, email-uri, calendare și note, precum și întregul iPod.

Accesibilitate.
IPhone 3GS are caracteristici pentru a ajuta persoanele cu deficiențe vizuale și auditive. Aceste caracteristici includ ieșire de voce VoiceOver, funcția de zoom, alb pe opțiunea ecran negru, ieșire audio mono, și multe altele.

tethering prin Internet.
Surf, practic, peste tot pe internet. Pentru că acum vă puteți conecta iPhone-ul la notebook Mac sau PC și utilizați-l ca modem. De tethering nu este în prezent disponibil în unele țări. Mai multe informații sunt disponibile de la respectivul furnizor de servicii de telefonie mobilă.

memo-uri vocale.
Ia-o idee, o notă, o întâlnire sau ce vrei cu noua aplicație de note vocale și apoi îl partajați cu alții.

Nike + iPod.
IPhone vine cu suport pentru Nike + iPod. Pur și simplu pachet senzorul Nike + iPod (comercializat separat) în contul dvs. Nike + pantofi și începe antrenamentul.

Acțiuni.
Bursa de pe iPhone App vă arată diagrame pe piața de valori, informații detaliate și chiar până la data de titluri pentru stocul de alegerea ta. Și dacă te întorci iPhone, veți vedea informații chiar mai detaliate.
„Dispozitivele sunt pornire / oprire și testate pentru funcționalitate LCD, inclusiv bateria și capacul din spate.
Bunurile sunt utilizate B-bunuri. "

Puterea de pornire / oprire testate înseamnă că dispozitivele sunt verificate pentru a vedea dacă acestea pot fi activate. În plus, este testat pe ecranul LCD.
Aceasta oferta este exclusiv pentru reselleri comerciale. Vânzarea se face ca un element special în mod expres, fără garanție sau returnare.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.