FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Livingpai trambulină de fitness pliabilă și reglabilă

170,15 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
7 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Antrenament distractiv și eficient Trambulinele de fitness nu sunt doar echipamente sportive ușoare, sigure și silențioase, ci oferă și mult mai multă distracție în timpul antrenamentului. Doar 10 minute de sărituri pe zi ard eficient calorii, întărește circulația sângelui, ceea ce echivalează cu 1 oră de jogging, 30 de minute de ciclism sau 20 de minute de înot. Asamblare, separare și depozitare convenabile Designul pliabil își reduce dimensiunea la 1/4, ceea ce face depozitarea convenabilă, în timp ce mânerul reglabil și structura metalică sunt detașabile. Designul simplu, dar puternic, este realizat din material ușor, astfel încât oricine îl poate asambla sau dezasambla fără unelte. O gamă largă de utilizări, cum ar fi sărituri, flotări, abdomene și majoritatea exercițiilor de întindere.

Design pliabil

Trambulina poate fi pliată de două ori, iar dimensiunea pliată este mai mică de 1/4, deci este foarte economisitoare de spațiu și ușor de pus sub pat, în colț, în dulap.

Mâner reglabil pe înălțime Trambulina sport acceptă reglarea înălțimii pe 4 niveluri. Folosind butonul de lângă mâner, îl puteți regla de la 79 cm la 106 cm, trambulină perfectă pentru adulți și copii.

Mâner spumat Mânerul acoperit cu spumă moale crește echilibrul, antiderapantul și confortul. Doar bucurați-vă de bucuria de a sări.

Caracteristici cheie:

Arc închis din oțel inoxidabil Trambulina fitness poate fi echipată cu până la 32 de arcuri închise din oțel și are un design triunghiular de siguranță care o face mai sigură și mai durabilă decât frânghia elastică sau arcurile centurii.

Pernă Oxford de siguranță 600D este fabricat din material Oxford rezistent la zgârieturi, cu un strat interior din PE care vă protejează eficient picioarele și degetele de la picioare împotriva rănirii în timp ce săriți.

Există tuburi metalice și cauciuc 6 tuburi metalice detașabile pe trambulină, care sunt acoperite cu cauciuc, astfel încât trambulina să nu alunece și să fie liniștită.

Placă de sărit PP îmbunătățită: Placa de sărituri PP importată oferă o rezistență mai bună la uzură și este impermeabilă. Materialul unic face salturile mai moi și protejează eficient genunchiul. Capacitatea de încărcare ajunge la 200 kg.

Accesorii:

Accesoriu cu bandă rezistentă Trambulina Livingpai vine cu 3 benzi de rezistenta diferite pentru a va imbunatati experienta de antrenament.

Include frânghia de tragere Trambulina conține o frânghie de tragere. Acesta poate fi combinat cu antrenamentul trambulinei pentru a face fitness-ul și mai eficient.

Include geanta de transport Trambulina pliabila vine cu o geanta de transport de inalta calitate, care va permite sa transportati confortabil trambulina.

Caracteristici:Sarcină maximă 200 kg4 nivel înălțime reglabilă din spumăDimensiune pliată mai mică de 1/4 din dimensiunea originalăPernă Oxford durabilăCercul interior este realizat din covor PP rezistent la apăȚevi din oțel grele cu bază din cauciuc antiderapantArcuri durabile din oțel rezistente la zgârieturi



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.