FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Previne slăbirea articulațiilor. Sigilează articulațiile. Protejează împotriva coroziunii. Demontarea cu unelte de mână.
Un preparat de rezistență medie pentru a proteja firele de slăbirea nedorită. Previne slăbirea pieselor expuse la vibrații, cum ar fi șuruburile de fixare ale pompelor, motoarelor, cutiilor de viteze etc. Produsul se întărește atunci când este plasat între suprafețe metalice bine montate în absența aerului. Rezistent la temperaturi de la -54°C la 149°C. Întărirea inițială are loc după aproximativ 20 de minute. Completați după 24 de ore. Atunci când este utilizat pentru metale mai puțin active, cum ar fi zinc, aluminiu, oțel inoxidabil, aluminiu pur, timpul de întărire poate crește. Recomandat pentru fixarea șuruburilor de dimensiune M6-M20 în dispozitivele care necesită dezasamblare sau întreținere periodică. Permite demontarea pentru reparații cu unelte de mână. Momentul deșurubării șurubului M10: 20 Nm.
APLICAȚIE: Șuruburi pentru tensionarea centurilor, scripeți, generatoare de curent alternativ, rezervoare de ulei și șuruburi pentru alte capace și dispozitive detașabile.

Comanda minima pentru produsele MIX este de 300 EUR.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.