FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Masă suport pentru suportul TV Homeland V2 cu iluminare LED încorporată

339,88 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
11 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm6696
EAN:
=VLOOKUP(A760,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
3 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Acest suport TV personalizat îndeplinește cea mai recentă modă!
Acest suport TV modern are lumini LED în 12 culori. Dulapul TV alb are caracteristici excelente de depozitare. Priza sa de cablu vă ajută să vă păstrați firele departe de vedere. Un suport universal TV cu sertare și rafturi poate fi o pană a camerei de zi, a dormitorului sau a oricărei alte camere. Acesta combină toate elementele stilului modern și curat, astfel încât se potrivește bine în orice stil de casă.

Aspect proaspăt și proaspăt
Materialul suportului TV este fibra de lemn presată, care este realizată din așchii de lemn. Interiorul este mat, exteriorul contrastează alb lucios.
Două sertare pot conține dispozitive electronice, DVD-uri, CD-uri, telecomenzi sau orice echipament de joc care poate fi conectat la un televizor, dar puteți păstra și cărți, ziare sau orice doriți. Acest lucru vă va economisi mult spațiu.
Datorită designului său LED și manoperei meticuloase, dulapul TV etalează frumos.

Sistem de iluminare LED cu 12 culori
Standul TV al centrului de divertisment este echipat cu un sistem de iluminare LED în 12 culori. Puteți controla de la distanță culorile, le puteți activa și dezactiva. Potrivit pentru televizoare de până la 51 inci, adică cu diagonala de 130 cm. Se poate lăuda ca un ornament în camera de zi sau dormitor.

Alb, design modern
Stilul său este minimalist. Zona centrală de divertisment are 2 rafturi din sticlă și sistem de iluminat cu LED. Pornirea și oprirea pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi.
Dulapul TV este stabil și durabil! Protecțiile de margine realizate cu atenție necesită multă energie și timp în timpul procesului de producție, dar încercăm, de asemenea, să oferim clienților noștri aspectul elegant și modern al acestui super suport TV.

Capacitate mare de stocare
Suportul TV LED are 3 rafturi din sticlă mijlocie și 2 dulapuri mari pentru o mulțime de spațiu pentru a vă depozita lucrurile. Puteți pune CD-uri, DVD-uri și chiar cărți și reviste în dulapul dvs. pentru a vă menține casa ordonată și curată.

Potrivit pentru multe locuri
Suportul nostru de televiziune este potrivit pentru camera de zi, dormitor și mai multe locuri. Compatibil cu televizoarele cu ecran plat, acest dulap merge bine cu majoritatea decorațiunilor pentru casă, ideal pentru utilizarea în camerele de zi pentru a vă păstra televizorul și unele decorațiuni, cum ar fi vaze și fotografii, deasupra. 
De asemenea, poate fi un cadou minunat pentru prieteni și familie.

Ușor de asamblat
Asamblarea unui suport TV alb este destul de simplă. Doar urmați instrucțiunile pas cu pas pentru imagini și ceea ce este descris în text. Toate piesele au fost indicate în imagine, astfel încât suportul TV să poată fi asamblat cu ușurință de două persoane.
 
100% garanție de satisfacție
Ne asigurăm că acest mobilier TV este 100% de calitate! Ne-am angajat să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărături.
După plasarea comenzii, vă vom livra produsul în termen de 3-7 zile. Dacă există o piesă deteriorată sau lipsă, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și să ne trimiteți o fotografie.
Suntem mereu aici pentru tine și încercăm să îți oferim cea mai bună soluție!

Caracteristici:

Design modern și minimalist.
Este fabricat din material excelent de așchii de lemn presat, cu minka meticuloasă.
Material de înaltă rezistență și durabil.
Are un design care economisește spațiu.
Este elegant, făcându-ți casa specială.

Specificatii:

Tip: Dulap TV
Culoare: alb
Material: PAL cu finisaj lucios.
Lumină LED: 12 culori
Dimensiuni:-Înălțime: 53 cm-Lățime: 35 cm-Lungime: 145 cm

Pachetul include:

1 x dulap TV cu ecran plat



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.