FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

MASAJ VACUUM FĂRĂ CELULĂ MD

Cu utilizarea regulată a Celluless MD, pielea își va recăpăta fermitatea, netezimea și aspectul sănătos. Circulația se va îmbunătăți și corpul va fi curățat de toxine. Dispozitivul inovator de masaj cu vacuum este o metodă alternativă, non-chirurgicală, pentru a scăpa de kilogramele inutile, precum și pentru a elimina "coaja de portocală", adică celulita.

Masajul cu vacuum îmbunătățește circulația sângelui și a limfei, îmbunătățind eliminarea toxinelor din organism. Masajul vacuum profund (cu efect de ventuze) relaxează țesutul compact, aducând ușurare mușchilor. Prin deschiderea celulelor închise, excesul de lichide este îndepărtat din țesut.

"Coaja de portocală" este o distribuție anormală a țesutului adipos, provocând pliuri și bulgări pe pielea coapselor, feselor, genunchilor și brațelor. Nu este doar un defect cosmetic și vizual, ci o problemă de sănătate. Multe femei se plâng de durere și oboseală. Celluless MD ajută la reducerea celulitei, care este acum o afecțiune comună pentru femeile de toate vârstele și greutățile.

Inclus:

Masaj MD fără celulă
Stație de încărcare
Bula mica cu rola de masaj
Bula mare cu două role de masaj
Adaptor AC
Ambalajul original



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.