FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
6 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

O mașină de frezat unghii cu un set de freze - îngrijire profesională la domiciliu!
Mașina de frezat unghii Lafe este un dispozitiv cosmetic multifuncțional pentru sarcini speciale. Perfect pentru manichiură, pedichiură și netezirea călcâielor. O mașină de frezat constă din multe unelte într-un singur dispozitiv mic - pilă, șlefuitor de unghii, răzătoare pentru călcâi. Cu ajutorul ei putem tăia unghiile mâinilor și le putem da forma dorită, scoatem pielea, pregătim placa pentru aplicarea lacului și decorațiunilor, dar avem grijă și de picioare, inclusiv îndepărtând epiderma puternic calozată de pe călcâie. Freza LAFE FRE002 oferă mâinilor și picioarelor tale un aspect perfect, bine îngrijit și nu trebuie să mergi la un salon de înfrumusețare pentru asta. Creați un salon profesionist de manichiură acasă.

• Funcționare silențioasă și eficientă fără vibrații.
• Comenzi manuale convenabile.
• Posibilitatea de a seta sensul de rotatie.
• Sistem simplu de schimbare pentru vârfuri și accesorii de frezat.
• 25.000 rpm.
• Putere de 10W.
• Vine cu 5 freze și 6 plăcuțe de șlefuit, inclusiv un tăietor conic și un tăietor cilindric.
• Stand care vă permite să coborâți capul în timp ce lucrați.

Eficiență și acțiune rapidă
Cu mașina de frezat LAFE vă puteți îngriji rapid și profesional mâinile și picioarele, obțineți forma preferată a unghiilor și îndepărtați cuticulele inestetice. Aparatul atinge o viteza de 25.000 de rotatii pe minut si de aceea este potrivit pentru indepartarea reziduurilor de lac de pe placa de unghii precum si pentru tratamente podologice. Datorită puterii de 10 W, freza este perfectă pentru ritualurile de acasă, iar efectuarea unei manichiuri sau pedichiuri nu mai este o activitate obositoare, obositoare, care necesită o vizită la un salon profesionist. Funcționarea silențioasă și lină a dispozitivului face ca îngrijirea mâinilor și picioarelor să fie relaxantă și nu provoacă iritații sau dureri de cap.
Mai multe tipuri de freze
În setul cu mașina de frezat primești 5 freze și 6 plăcuțe de șlefuit cu granule diferite, precum și un suport pentru plăcuțe de șlefuit. Alegerea tăietorului potrivit pentru un anumit tratament este foarte importantă, deoarece folosirea vârfului greșit poate deteriora unghia, vă poate tăia sau tratamentul poate să nu fie foarte eficient. Suprapunerile vin în diferite forme - inclusiv cilindri și conuri, datorită cărora nu numai că tundeți unghiile și le dați formă, ci și matați placa, îndepărtați pielea și resturile de preparate gel sau acrilice. Tampoanele grosiere sunt excelente pentru îndepărtarea calusurilor de pe picioare.
Operare convenabilă
Operarea mașinii de frezat LAFE este extrem de ușoară și convenabilă. În set, pe lângă cap, veți găsi și un suport special care vă permite să puneți dispozitivul deoparte în siguranță în timpul unei pauze de lucru. Datorită modului de operare înainte/înapoi, puteți schimba direcția de rotație a capului, ceea ce vă permite să modelați și mai precis placa de unghii.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.