FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
20 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Mașină de preaplin cu polizor Aromatica X 1,2 l

574,04 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Klarstein
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
4260509687454
EAN:
4260509687454
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Filtru de cafea Aromatica X rasnita de sticla aroma + din otel inoxidabilMmm, cafea proaspat preparata! Cu mașina de cafea Klarstein Aromatica X cu râșniță integrată în finisaj din oțel inoxidabil - toată lumea poate prepara cafea aromată într-un mod necomplicat și individual.

Bunuri după întoarcere - are mânerele rupte ale rezervorului de apă - este complet operațional.
Pret catologic: 1.069,99 zł

O nouă versiune a cafelei - cafetiera Klarstein Aromatica X a măcinat până la 180 g de boabe la un moment dat, oferind cafea măcinată cu o aromă completă. 3 grade de măcinare, de la foarte fin la grosier, vă permite să potriviți consistența cafelei măcinate cu dorințele dvs. Cu cât este mai fină, cu atât cafeaua este mai puternică și mai aromată după preparare. Pentru a adânci plăcerea de a bea cafea, intensitatea aromei în timpul unui proces de fabricare a berii (până la 12 cești) poate fi optimizată folosind funcția aroma + : timp dublu de preparare pentru a obține o aromă maximă. Datorită cronometrului integrat, cafetiera Klarstein Aromatica X se poate aprinde la un moment precis programat - astfel încât dimineața vă veți trezi la mirosul de cafea proaspăt preparată, iar când vă întoarceți de la locul de muncă, cafeaua aromată vă va permite să vă întăriți.

Desigur, aparatul de cafea funcționează și pe baza cafelei măcinate. Toate setările sunt realizate cu ușurință pe panoul de control ușor de citit cu afișaj LED. Cu toate acestea, cafetiera compactă, cu designul său simplu și futurist, are și alte avantaje care optimizează plăcerea cafelei: plita păstrează ulciorul de sticlă cald timp de 40 de minute, astfel încât să vă puteți bucura de această băutură aromată pentru mai mult timp. Filtrul fix detașabil acoperit cu un strat auriu nu schimbă gustul cafelei, făcând-o și mai rafinată. Manerul detasabil usureaza curatarea si elimina problema picurarii. Un filtru de carbon activ din rezervorul de apă îmbunătățește calitatea apei și protejează împotriva detartrajului. O scară vizibilă facilitează umplerea rezervorului cu apă în cantitatea necesară. În cele din urmă, merită acordată atenție râșniței, care - în comparație cu alte dispozitive din această clasă de produse - funcționează extrem de silențios și, în combinație cu un proces discret de fabricare a berii, transformă prepararea cafelei într-o experiență plăcută și relaxantă.

În cele din urmă, este timpul pentru o cafea delicioasă făcută din boabe proaspăt măcinate, cu un grad individual de putere - cafetiera Klarstein Aromatica X va face inimile iubitorilor de cafea să bată mai repede.

Informații de bază:Aromă completă: Mașină de cafea cu râșniță integrată pentru prepararea cafelei proaspăt măcinate24 de ore cronometru: Prepararea cafelei până la minut - cafea proaspăt preparată atunci când vă treziți și veniți de la locul de muncă Plăcerea individuală: 3 etape de măcinare și funcția aroma + cu timp dublu de preparare a cafelei (la cerere)Curățare simplă: Filtrați în mâner detașabil pentru golire ușoară fără picurareFiltre din care să alegeți:      Posibilitatea de a utiliza filtre de hârtie sau filtrul fix acoperit cu aur inclusSuperior calitatea apei: filtrul de carbon activ oferă apă curată și protejează împotriva acumulării de calcarProiectare atractivă: Carcasă din oțel inoxidabil într-un stil elegant, futurist

Proprietăți:

scara nivelului apei cu diviziune vizibilă în numărul de cupe (grad gradat)
Operare simplă cu butoane ușor de citit și afișaj albastru iluminat
ajustarea numărului de cești (2, 4, 6, 8, 10 și 12) pentru selectarea cantității de cafea măcinată (numai în modul de măcinare)
rasnita pentru 180 g boabe de cafea
Filtru acoperit cu aur: filtru permanent neutru din punct de vedere al gustului pentru a optimiza experiența gustului
filtru de carbon activ integrat în rezervorul de apă pentru a înmuia apa
poate fi folosit cu cafea măcinată anterior
Funcția de retenție a căldurii până la 40 de minute după terminarea procesului de fabricare a berii
protecție împotriva picurării după îndepărtarea vasului de cafea
rezervor de apă detașabil
sursa de alimentare: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Domeniul de aplicare al livrării:
1 x Mașină de cafea
1 x cană de sticlă
declarație

Dimensiuni:Dimensiuni: aprox. 22 x 42 x 27,5 cm (WxHxD)Lungime cablu de retea: aprox. 100 cm Greutate: aprox. 6 kg

Cutia de carton poate purta urme de depozitare. Verificăm fiecare produs înainte de expediere.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.