FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
10 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Articol: Masina de spalat vase Samsung
Stoc: 100
Condiție: B Ware
Comanda minima: la cerere

Descriere:__________:

Oferim mașini de spălat vase ale mărcii Samsung la un preț special de 250,00 Euro. Bunurile au fost verificate de tehnicianul nostru intern și sunt pe deplin funcționale.

Bunurile pot fi vizualizate în stoc.

La cerere, vă putem trimite mai multe informații (lista de articole) sau imagini. Vă rugăm să părăsiți adresa de e-mail sau să ne contactați direct.
Suntem disponibili 24h prin WhatsApp, Viber, OMI, telegramă. De la ora 18 vă rugăm să lăsați un mesaj și vă vom contacta imediat.
Bunurile pot fi de obicei preparate și expediate în aceeași zi. Această procesare depinde de cantitatea de achiziție. Dacă vă grăbiți, vă rugăm să sunați imediat pentru a putea organiza o dubă cât mai curând posibil. Avem prețurile containerelor, prețurile paleților, prețurile unitare și prețurile kilogramelor.
-----------------------------------------------------------------------------
Numai pentru export (la cerere)! Pickup! Nici o garanție! Fără garanție! Plata: Plata în avans!
Dacă sunteți interesat, vânzările de import sunt, de asemenea, posibile. Cu toate acestea, suntem obligați să respectăm anumite condiții. În consecință, anumite produse NU pot fi vândute în Germania sau în UE. Vă rugăm să faceți o cerere separată dacă sunteți interesat. Vă mulțumim și vă cerem înțelegerea.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Check out articolele noastre alte. Avem peste 120 de articole online. Nu totul este listat. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva specific, atunci doar cere. Suntem o companie en-gros care vinde în loturi. Punctul nostru forte este de a achiziționa articole speciale / resturi la prețuri foarte rezonabile.BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.