WELCOME SUMMER
-35%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Microsoft Lumia 820/830 Smartphone 5-inch, 16 GB stocare, Windows 8.1

de la 124,29 RON /bucata preț fără taxă
27,00 RON de la 100 la 100 bucăți
25,00 RON de la 200 la 200 bucăți

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
100 bucăți
Cantitate disponibilă
200 bucăți
Țară
Germania
Grupul de mărfuri
Utilizat  
Mărci
Microsoft - Nokia - Hermes
Ultima actualizare
11 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Nokia Lumia 830
Smartphone-ul de mare viteză cu OneDrive
Datorită datelor LTE turbo super-rapide, puteți experimenta internetul mobil cu Nokia Lumia 830 într-un mod complet nou și extrem de rapid. Chiar și cele mai solicitante aplicații nu mai sunt o problemă cu procesorul de 1.2 GHz și 1 GB RAM și veți experimenta o experiență unică de smartphone pe care nu mai doriți să o pierdeți.
Cu spațiul de stocare în cloud de 15 GB pe OneDrive, nimic nu se mai pierde vreodată. Puteți salva cu ușurință toate fotografiile, melodiile și documentele și le puteți accesa de oriunde. Tot conținutul din contul OneDrive este privat și va fi partajat numai atunci când doriți. Acest lucru înseamnă că puteți împărtăși totul cu prietenii și familia și îl puteți pune la dispoziția tuturor.
Cel mai bun dintr-o privire
• Procesor de 1,2 GHz
• 1 GB RAM
• Cameră PureView de 10MP
• Sistem de operare Windows Phone 8.1
• Capac interschimbabil disponibil

Aplicațiile preferate întotdeauna cu tine
În plus față de WhatsApp, Facebook și Skype, multe alte aplicații utile și distractive sunt gata de utilizare pe Lumia 830. Acoperiți timpii lungi de așteptare cu noile jocuri sau utilizați navigarea noastră Aici Drive Plus pentru a ajunge la destinația dorită în mod fiabil și fără ocoluri. De la aplicații foto la știri și vreme la aplicații de fitness și nutriție, Magazinul Windows vă permite să vă alegeți preferințele personale din peste 350.000 de aplicații și mai multe sunt adăugate în fiecare zi.

Birou pentru toată lumea
Microsoft Office este preinstalat pe Lumia 830, astfel încât să puteți edita rapid și ușor toate documentele importante Word, Excel sau PowerPoint din mers și să le accesați în orice moment. Acasă sau la birou, puteți continua cu ușurință să lucrați pe laptop, PC sau tabletă. Aceasta este flexibilitatea pură. Obțineți acum experiența Office completă.

Imagini care inspiră
Cu Nokia Lumia 830, nu numai că aveți acces la aplicații foto excelente, cum ar fi Nokia Creative Studio, dar aveți și hardware-ul bun la bord. Camera PureView de 10 megapixeli cu optică de la Zeiss face fotografii extrem de clare care vă permit să surprindeți momentele frumoase ale zilei. Lumia oferă, de asemenea, multe programe de editare diferite pentru a vă face înregistrările o experiență.

Experimentați Windows Phone 8.1
Cu noua versiune Windows Phone 8.1, acum puteți utiliza smartphone-ul la fel de ușor ca laptopul sau PC-ul acasă și puteți face schimb rapid de fișiere între toate dispozitivele dvs. Datorită plăcilor vii clare, aveți întotdeauna o imagine de ansamblu și vedeți imediat când prietenii tăi împărtășesc ceva. În plus, vă puteți personaliza plăcile în funcție de stilul dvs.
Și cel mai bun dintre toate: Cu sistemul de operare Windows Phone 8.1, aveți condițiile optime pentru upgrade-ul la Windows 10.
Transfer bancar sau Transferwise
Transportați până la 100 de dispozitive 19,99 € la nivel de Germania sau 25,00 € la nivel european.
De la 500 de dispozitive de transport gratuit / la nivel european.
Dispozitivele sunt livrate în culori diferite. Majoritatea mărfurilor sunt utilizate B-marfă (calitate B și C).
Din când în când există, de asemenea, dispozitive noi care nu au fost niciodată utilizate înainte (A-stoc / cu folie).
Dispozitivele sunt livrate, inclusiv bateria și capacul din spate (capacul din spate).
Noile accesorii pentru dispozitive, inclusiv cablul de încărcare, priza de alimentare și căștile pot fi achiziționate pentru o taxă suplimentară de 4 € pe dispozitiv, este neural nou.
Dispozitivele cu ruperea afișajului nu sunt incluse.
Acest text este un text standard care se aplică tuturor reclamelor noastre.
"Dispozitivele sunt pornite/oprite și testate pentru funcționalitate LCD. Dispozitivele sunt livrate, inclusiv bateria și capacul din spate.
Pornirea/oprirea testată înseamnă că dispozitivele sunt verificate pentru a vedea dacă pot fi pornite. În plus, ecranul LCD este testat.

Fotografii ilustrative nici o garanție că condiția este aceeași cu cea văzută în fotografii sau că este inclusă în postarea pe care o obțineți.
Timp de livrare după primirea plății, expediem bunurile, în afara dvs., timp de livrare 1-5 zile, în funcție de locul în care vă aflați.
Veți primi numărul de expediere, puteți urmări pachetul pe Internet.
Livram cu DHL, DPD, GLS, UPS, Hermes si altele, in functie de ceea ce ofera cel mai bun pret.
Pornirea/oprirea testată înseamnă că dispozitivele sunt verificate pentru a vedea dacă pot fi pornite. În plus, ecranul LCD este testat.
Dacă există stoc de un dispozitiv, nu mai este numărul complet, în stoc, veți obține dispozitive din aceeași clasă de preț sau 2 dispozitive din următoarea gamă de prețuri (2 = 1).
Din când în când există dispozitive în care bateria nu mai este cea mai bună sau apare doar o încărcare parțială.
Cu mai mult de 150.000 de dispozitive, acest lucru se poate întâmpla.
Dispozitivele sunt pornite/oprite și testate pentru funcționalitate LCD. Dispozitivele sunt livrate, inclusiv bateria și capacul din spate.

Bateriile sunt consumabile, chiar și producătorii le limitează doar



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.