FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Bambus – una dintre plantele cu cea mai rapidă creștere, la un metru pe zi. Produce o cantitate imbatabilă de biomasă și mai mult oxigen decât orice altă plantă din lume. Deja după câteva luni, planta atinge dimensiunea maximă - 35 de metri, cu un diametru de 40 de centimetri. Aceasta înseamnă că de patru ori mai mult lemn utilizabil poate fi obținut din acesta decât, de exemplu, dintr-un stejar. Datorită conținutului ridicat de silice, bambusul dezvoltă stabilitate și duritate incredibile. Prin urmare, bambusul este adesea și cu bucurie prelucrat în diverse bunuri: accesorii pentru bucătărie, obiecte decorative, mobilier, acoperitoare de podea și multe altele.

Cu toate acestea, bambusul nu numai că convinge prin designul său frumos și calitatea excelentă, ci și prin durabilitatea acestei materii prime valoroase. Ca de obicei, nici un copac nu este tăiat prin extragerea lemnului, deoarece prin îndepărtarea "paielor" lemnoase, tulpinile de regenerare se pot desfășura și se pot dezvolta bine. Durabilitatea sa contribuie la modelarea unui viitor în care merită trăit și aduce o contribuție semnificativă la un echilibru ecologic sănătos.

Deci, dacă folosim bambus în loc de lemn, conservăm pădurea de resurse în creștere lentă și aducem o contribuție necesară la un mediu sănătos, pentru care "stră-stră-stră-stră-strănepoții" noștri ne vor mulțumi mai târziu!BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.