FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

PR-460
Contor de energie electrică cu cabluri de testare și baterie!
Există multe nume diferite pentru un multimetru. De exemplu, putem vorbi despre un multimetru digital, un voltmetru, un voltmetru sau un ohmmetru. În cele din urmă, toți ne referim la același lucru: un contor pentru a măsura tensiunea AC și DC, curentul AC și DC, temperatura, rezistența, tranzistoarele, dioda, tensiunea bateriei și continuitatea.

Ce este un multimetru sau un multimetru digital?
Este un contor electric care vă permite să măsurați tot felul de mărimi. De asemenea, puteți testa o conexiune cu un tester de conexiune.
Un instrument la îndemână pentru colecția ta! Mai ales dacă lucrați mult cu electricitate, vă place să faceți munci ciudate, să mutați sau să schimbați electricitatea sau să lucrați cu cabluri, un multimetru poate fi un instrument grozav pentru cutia de instrumente!

Avantajele și specificațiile acestui multimetru:
Dimensiunea sa compactă face ca acest multimetru să fie rapid și ușor să iei cu tine, astfel încât să-l ai mereu la tine când ai nevoie de el. Cu un multimetru puteți măsura cu ușurință un cablu pentru un scurtcircuit, conexiune sau pentru a verifica o tensiune.

Dimensiunile multimetrului sunt de 19 cm pe 8,5 cm pe 3 cm si cantareste 250 de grame.Multimetrul are un display LCD mare, un indicator de baterie si sursa de alimentare baterie 9V. Multimetrul digital vine cu baterie și cabluri!

Pe scurt, o unealtă drăguță pentru cutia de scule, garaj sau cu uneltele tale la îndemână. În plus, multimetrul este, de asemenea, foarte frumos ca un cadou pentru un adevărat bricolaj sau amator cu cabluri etc.

Caracteristici principale:

Temperatura de lucru: 0 până la 40 de grade
Masurarea curentului max 20A
Masurarea tensiunii max 750V
testul diodelor
masurarea rezistentei
măsurarea temperaturii
Măsurarea tranzistorului hFE
Se pliază astfel încât multimetrul să rămână vertical.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.