FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

PR-460
Multimetrul Ha-Ma este practic pentru lucrările electrice din casă și din jurul lor. Cu acest dispozitiv digital de măsurare puteți măsura sau verifica conexiuni de toate tipurile. Are un afișaj iluminat cu funcție de păstrare a datelor. Acest lucru vă permite să citiți cu ușurință valorile de măsurare chiar și după ce ați deconectat acele de măsurare de la materialul de măsurat. Dimensiunea sa compactă îl face rapid și ușor de luat oriunde. Cu dispozitivul de măsurare universal puteți efectua, de exemplu, un test de diodă, un test de continuitate și o măsurare a tranzistorului. Multimetrul Ha-Ma asigură că electricitatea dumneavoastră este și rămâne conectată corect.

▶ Testați cu precizie toate tipurile de cantități: O.A. Tensiune AC/DC, curent DC, rezistență, verificare baterie și multe altele. Tester de diode, Test cheie tranzistor P-N / Test hFE tranzistor, Indicator de tensiune scăzută a bateriei etc.

▶ Protecție la suprasarcină: Folosită pentru a rezolva în siguranță și cu precizie probleme cum ar fi instalațiile electrice auto și de uz casnic.

▶ Ușor de utilizat: ecran LCD cu iluminare din spate de 2,7 inchi, stocare de date și multe altele. Util de exemplu pentru reparații auto, uz casnic, școli, laboratoare și fabrici.

▶ Acest produs vine într-o pungă de depozitare convenabilă, ceea ce îl face ușor de transportat.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.