WEEKEND SALE
-25%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

TRATAMENT NATURAL AL FEȚEI ANTIINFLAMATOARE

13,72 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 loturi
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Rusia
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
SCR(4)-SIB
Ultima actualizare
1 an în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

TRATAMENT NATURAL AL FEȚEI ANTIINFLAMATOARE
Pentru piei problematice

O față curată și pielea netedă sunt semne de tinerețe și sănătate. Celulele pielii sunt actualizate în mod constant, dar din cauza schimbărilor legate de vârstă și efecte adverse asupra mediului, celulele moarte vechi încetează să fie actualizate în timp. Ca rezultat, pielea devine plictisitoare, uscată, neregulată și riduri fine apar. Pentru a elimina celulele învechite și de a reînnoi pielea, un scrub facial natural este utilizat. Curăță ușor pielea, nu numai din stratul mort al pielii, dar și din rămășițele produselor cosmetice, praf și grăsimi care s-au acumulat în porii pielii și împiedică oxigenul, umiditatea și elementele benefice să ajungă la straturile adânci ale pielii.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Cais) formă de Pulbere de Semințe, Hippophae Rhamnoides oil, Butyrospermium Parkii (Shea) Butter, Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcool, Glyceryl stearate citrate, Glicerina, Pantenol, Chamomilla recutita ulei esențial, Pinus silvestris ulei esențial, Salvia officinalis ulei esențial, gumă Xantan, Acetat de Tocoferil, Magnolia Officinalis extract de Scoarta,Matricaria chamomilla extract de Rosa cinnamomea extras, Menhta piperita extract de Salvia officinalis extract.

Frecarea naturală a feței "antiinflamatoare" special concepută pentru pielea problematică. Datorită ingredientelor active, promovează purificarea profundă a porilor, eliminarea erupțiilor cutanate și, de asemenea, normalizează activitatea glandelor sebacee. Cu o utilizare regulată, ridurile adânci sunt netezite, elasticitatea pielii crește și tenul este unificat.
Învelișul strivit de caise promovează curățarea porilor adânci, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează astfel absorbția substanțelor utile. Uleiul de coarne de mare ameliorează perfect inflamațiile și iritațiile, are proprietăți de înmuiere, hrănire, regenerare, tonifiere, hidratare, vindecare și protecție. De asemenea, elimină perfect uscăciunea și descuamarea pielii, ajutând la îmbunătățirea tonusului, elasticității și elasticității pielii. Untul de Shea calmează pielea acționând pe zone inflamate, eliminând mâncărimile și iritațiile. Uleiul esențial de mușețel este ideal pentru îngrijirea pielii sensibile, pentru a lupta împotriva acneei și de a proteja pori de poluare. Uleiul esențial de pin ameliorează iritația, reduce umflarea feței. Uleiul esențial de salvie normalizează secreția glandelor sebacee și luptă cu bacteriile de pe suprafața pielii. Vitamina E previne îmbătrânirea pielii, îi crește elasticitatea, normalizează echilibrul lipidelor. Extractele din magnolia și mușețel au un puternic efect bactericid, antiinflamator și liniștitor. Roza de mosc și extractele de mentă conțin oligoelemente care îmbunătățesc metabolismul celular, ajutând la păstrarea umidității perfect în celulele pielii.

Modul de utilizare:
Aplicați pe pielea hidratată, masați cu mișcări circulare ușoare, clătiți bine cu apă. A nu se utiliza de mai mult de 1-2 ori pe săptămână. Nu se recomandă utilizarea dacă pielea prezintă leziuni, evitați zona din jurul ochilor. Numai pentru uz extern.

Ambalaj: 50 ± 5 ml

Life: 1 an, after 3 months of opening.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.