FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

SCRUB FACIAL NATURAL

13,97 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 loturi
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Rusia
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
SCR(2)-SIB
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

SCRUB FACIAL NATURAL
Pentru piele uscată și normală

O față curată și pielea netedă sunt semne de tinerețe și sănătate. Celulele pielii sunt actualizate în mod constant, dar din cauza schimbărilor legate de vârstă și efecte adverse asupra mediului, celulele moarte vechi încetează să fie actualizate în timp. Această piele stanovit este plictisitoare, uscat, inegale, riduri fine apar. Pentru a îndepărta celulele învechite și a reîmprospăta pielea, utilizați un exfoliant facial natural. Curăță ușor pielea nu numai din stratul mort al pielii, ci și din rămășițele produselor cosmetice, praf, grăsime acumulate în porii pielii și împiedică oxigenul, umiditatea și elementele utile să ajungă la cele mai adânci straturi ale pielii. piele.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyl laurate, Isoamyl Cocoate, Cetearil alcohol, Glyceryl stearate citrate, Glicerin, Wheat protein, Citrus aurantium essential oil, Jasminum grandiflorum essential oil, Aniba rosaeodora essential oil, Patchouli essential oil, Xantan gum, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Cucumis sativus extract, Arctium lappa extract, Juglans regia extract, Urtica dioica extract, Kojic Acid, Malic Acid.

O frecare blândă pentru pielea uscată, normală, hrăneste si hidratează pielea delicată. Baza abrazivă fină a osului de caise restabilește elasticitatea și exfoliază ușor particulele de piele moarte din dermă. Complexul de ingrediente naturale ajută la alinierea complexului, întinerirea și hrănirea elementelor utile. Tratamentul este adecvat pentru pielea sensibilă și uscată.
INGREDIENTE ACTIVE:
Învelișul strivit de caise promovează curățarea profundă a porilor, îmbunătățește circulația sângelui și stimulează astfel absorbția nutrienților. Untul de Shea activează sinteza colagenului, înmuierii și protejează pielea de mediu. Proteine de grâu netezește micror necredința feței, luptă împotriva slackness și riduri, restabilește echilibrul de umiditate a pielii. Uleiul esențial de portocale restabilește moliciunea pielii, ameliorează tensiunile musculare, albește și stimulează circulația sângelui. Ulei esential de iasomie elibereaza pielea de la uscaciune si scrub, unifica tenul, si vindeca rani minore si crapare. Uleiul esențial din lemn de trandafir are un efect bactericid, ameliorează în mod eficient reacțiile alergice, înroșirea și iritația. Stimulează funcțiile de protecție ale pielii. Uleiul esențial de patchouli oferă hidratare profundă a pielii, elimină desquamarea, restore shine și netezeste culoarea pielii. Vitamina E previne îmbătrânirea pielii, îi crește elasticitatea, normalizează echilibrul lipidelor. Castravetele și extractele de brusture rețin umezeala, albesc și îndepărtează linii fine de pe piele.

Modul de aplicare:
Aplicați pe pielea hidratată, masați cu mișcări circulare ușoare, clătiți bine cu apă. A nu se utiliza de mai mult de 1-2 ori pe săptămână. Nu se recomandă utilizarea dacă pielea este deteriorată, evitați conturul ochilor. A se utiliza numai pentru uz extern.

Ambalaj: 50 ± 5 ml

Life: 1 an, after 3 months of opening.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.