MAY SALE
-30%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

100% PASTĂ DE DINȚI NATURALĂ DE ÎNTĂRIRE A CONIFERELOR

11,36 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 loturi
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Rusia
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
ZUP(5)-SIB
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

100% PASTĂ DE DINȚI NATURALĂ DE ÎNTĂRIRE A CONIFERELOR

100% pastă de dinți naturală curativă și profilactică Siberina asigură o îngrijire eficientă și delicată pentru întreaga cavitate orală. Previne apariția cariilor, întărește gingiile, are un efect antibacterian. Oferă o aromă plăcută și prospețime pentru o lungă perioadă de timp. Potrivit chiar și pentru dinții cei mai sensibili.

Creat din componente naturale de înaltă calitate. Nu conține fluor, SLS, parabeni, conservanți artificiali, arome și coloranți.

INCI: Calcium carbonate, Glicerin, Aqua, Xilitol, Coco-glucoside, Maris Sal, Citric Acid, Menthol, Xantan gum, Abies alba essential oil, Pinus silvestris essential oil, Spirulina maxima, Betula pubescens extract, Hypericum perforatum extract, Quercus robur extract, Urtica dioica extract, Tilia cordata extract, Matricaria chamomilla extract, Pinus silvestris extract.

Ingredientele active ale pastelor de dinți joacă un rol esențial, frumusețea și sănătatea dinților depind de acțiunea lor eficientă. Carbonatul de calciu este un mineral natural de măcinare foarte fină. Oferă îndepărtarea plăcii și tartrului fără a afecta smalțul. Uleiurile esențiale de brad și PIN întăresc dinții și gingiile, împiedică apariția parodontitei. Au un efect antiinflamator puternic. Extractul de scoarță de stejar are un efect de microplombe- "lubrifiază" micro-fisuri în smalțul dinților, blochează canalele de dentină, reduce sensibilitatea dinților. Xilitolul reduce semnificativ cantitatea de bacterii cariosogene. Echilibrează echilibrul acido-bazic al cavității bucale. Accelerează semnificativ absorbția smalțului dentar al mineralelor. Sarea de mare este bogată în oligoelemente și minerale care au un efect benefic asupra dinților și gingiilor.

MOD DE APLICARE:
Aplicați o cantitate mică de pastă pe periuța de dinți. Masați dinții timp de 2-3 minute, cel puțin de două ori pe zi. După procedură, clătiți bine cavitatea bucală cu apă caldă.

Volum: 50 ml

Termen de valabilitate: 1 an.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.