FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Lampă LED Neewer Camera pentru fotografi profesioniști

59,06 RON /bucata preț fără taxă

Preț de vânzare cu amănuntul sugerat: 118,12 RON


Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
5 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Sony - Panasonic - Diverse
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
Holm5560
Ultima actualizare
3 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Descriere produs: 
Neewer LED Light Kit este un dispozitiv de iluminat de înaltă calitate, conceput special pentru camere și camere video. Acest set de lumini are multe caracteristici și beneficii pentru a vă ajuta să creați condițiile perfecte de iluminare pentru fotografia sau înregistrarea video.

Caracteristici cheie:

Durata de viață a bateriei: Neewer LED Light Kit oferă până la 80 de minute de utilizare la o singură încărcare sau schimbare a bateriei.

Dimensiunile produsului: Dimensiunile setului de lumină: 41,2 cm lungime, 17 cm lățime și 8 cm înălțime.

Compatibilitate: Neewer LED Light Kit este compatibil cu cinci tipuri diferite de baterii: Panasonic CGR-D16S, Sony NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550 și baterii AA.

Afișarea capacității bateriei: Puteți verifica cu ușurință încărcarea bateriei apăsând butonul de testare. 4 LED-uri indică faptul că bateria este plină, iar 1 lumină LED indică o putere redusă.

Filtre: Kitul include două filtre, un filtru alb care ameliorează lumina (efect rătăcit) și un alt filtru pentru a reduce temperatura culorii la 3200K.

Dimming: Luminozitatea poate fi reglată cu ușurință cu un comutator rotativ care vă permite să o porniți și să o opriți și să reglați luminozitatea.

Design de pantofi fierbinți: Setul de lumini are un design de pantofi fierbinți care vă permite să capturați camera video sau camera video. Este compatibil cu diverse camere DSLR, camere video și trepiede care au conexiune la pantofi la cald sau filet de 1/4 ".

Disiparea căldurii: Datorită unui sistem bun de disipare a căldurii, dispozitivul funcționează rece și folosește becuri LED cu o durată lungă de viață, care pot oferi o durată de viață de până la 50000 de ore.

Alimentare: Setul de lumini LED Neewer este alimentat de 6 baterii AA (bateriile nu sunt furnizate). În plus, puteți utiliza anumite baterii din seria Sony NP (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) sau baterii Panasonic CGR-D16S cu adaptorul pentru baterie inclus.

Setul de lumini LED Neewer este ușor și durabil și conceput pentru a-l lua oriunde. Setările rapide și ușoare vă permit să nu pierdeți niciodată o fotografie perfectă.

NEEWER este un brand global de fotografie, videografie și echipamente muzicale. Compania se angajează să ofere produse de calitate premium, care au fost testate de fotografi profesioniști, videografi și iubitori de muzică din întreaga lume.

Conținutul pachetului:

1 x filtru portocaliu
1 x lampă LED Neewer Camera
1 buc instrucțiuni

Când cumpărați, vă rugăm să rețineți:
Produsul nu conține baterie.
Poate fi folosit cu 5 x baterii 2AA, bateriile nu sunt incluse! 

Pe lângă bateria produsului, acesta poate fi utilizat cu o baterie.
Baterii compatibile cu acest produs:

NP-F550
F750
F970



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.