FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

M Desk Organizer pentru cabluri, benzi de alogie Descrierea produsului + caracteristici cheie

Repere produs: Marcă: Alogy Tipul produsului: Organizator/ cutie cablu, benzi Culoare: negru Dimensiuni (lungime/lățime/înălțime): 31 x 13 x 12,5 cm Material: semi-mat PVC Închidere: snap-on restricționarea accesului copiilor la conținutul organizatorului Scop: cabluri, prelungitoare, benzi, surse de alimentare, încărcătoare, electronice mici etc. Se va potrivi perfect pe birou, podea sau sertar - ajustați-l la nevoile dvs.! Foarte ușor de utilizat Fabricat din materiale durabile, flexibile, rezistente la deteriorare Minimizează riscul de deteriorare a cablurilor și dispozitivelor
Gata cu cablurile inestetice la vedere! Gata cu cablurile lăsate murdare care se încurcă și colectează mult praf! Cutia de depozitare Alogy este soluția perfectă pentru organizarea cablurilor și dispozitivelor pe care le folosim în fiecare zi. Orificiile de cablu special concepute pe ambele părți ale cutiei vă vor permite să gestionați și mai bine cablurile. Organizatorul este soluția perfectă dacă există copii mici și animale de companie în casă. Curățarea cablurilor va reduce riscul de accidente.
Dimensiuni compacte - loc unde doriți! Dimensiunile compacte ale containerului vă vor permite să îl așezați cu ușurință pe un birou, într-un sertar, pe podea, sub birou sau în orice alt colț al camerei, birou! Dimensiuni organizator: Lungime: 31cm Latime: 13cm Inaltime: 12.5cm
Toate într-un singur loc Alogy Storage Box Organizer este soluția perfectă pentru oricine folosește mai multe dispozitive. Poate găzdui cu ușurință mai multe cabluri prelungitoare, cabluri și dispozitive. Se va potrivi perfect în orice loc acasă sau la birou. În plus, poate fi folosit ca suport pentru un cadru sau o lampă. De asemenea, va funcționa bine atunci când călătoriți și vă va permite să organizați cu ușurință spațiul, de exemplu într-un autobuz sau camper.
Totul la îndemână! Consultați celelalte oferte ale noastre și alegeți accesoriile necesare pentru dvs. Aminti! Puteți găsi o serie de accesorii precum: sticlă călită, suporturi, încărcătoare auto, emițătoare FM, cabluri sau căști.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.