FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Original STARLYF Insta Sharp Knife Sharpener

79,62 RON /bucata preț fără taxă
De negociat

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
100 bucăți
Cantitate disponibilă
650 bucăți
Țară
Italia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Sharp
Ultima actualizare
2 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

《INOVATOR》Ascuțitorul inovator de cuțit cu brațe independente de primăvară care transformă lamele uzate într-un aparat de ras ascuțit în câteva secunde. În acest fel nu veți mai strica mâncarea și veți începe să tăiați.
《SE POTRIVEȘTE ORICE LAMĂ》Insta Sharp are un unic ultra-greu tungsten oțel dublu arc ascuțitor cuțit, care se îndoaie și se potrivește orice lamă pentru o tăietură curată. Face cuțitele zimțate ascuțite.
《MARE, MIC, DREPT ZIMȚAT 》Insta Sharp este potrivit pentru toate tipurile de lame, datorită brațelor sale pentru ascuțire flexibilă. Puteți ascuți cuțitele de bucătărie, cuțitele de vânătoare, cuțitele de pescuit și chiar cuțitele de buzunar.
《 SUPRAFAȚĂ DIN OȚEL TUNGSTEN》Datorită brațelor sale potrivite pentru ascuțire flexibilă, Insta Sharp este sigur de utilizat pe toate tipurile de lame. Puteți ascuți cuțitele de bucătărie, cuțitele de vânătoare, cuțitele de pescuit și chiar cuțitele de buzunar. În plus, un prosop umed este suficient pentru a curăța Insta Sharp și, datorită designului său elegant și modern, este ușor de depozitat.
《 DIFERITE METODE DE ASCUȚIRE》Măcinare fină: pentru a realinia lama și a reseta unghiul de tăiere. Ascuțire grosieră: pentru a restabili forma corectă de șanfuire a lamelor pentru o margine foarte ascuțită. Lustruire: pentru a obține o margine ascuțită și netedă.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.