FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Osram HCI-T 70W/930 G12 Lămpi cu halogenuri metalice - pachet vrac de 504 unități, fabricat în Germania

36,88 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
504 bucăți
Cantitate disponibilă
5278 bucăți
Țară
Letonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Osram
EAN:
4008321678508
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Lămpile cu halogenuri metalice OSRAM HCI-T 70W/930 G12 oferă calitate și performanță superioară, ideale pentru nevoile de iluminat comercial și industrial. Fabricate în Germania, aceste lămpi sunt cunoscute pentru fiabilitatea și longevitatea lor.

Detalii produs: OSRAM HCI-T 70W/930 G12 - EAN: 4008321678508. Pachetul vine cu o cantitate completă de paleți de 504 bucăți, asigurând o aprovizionare amplă pentru proiecte la scară largă și cerințe de inventar.

Selecția noastră vastă include lămpi cu mercur, sodiu, halogenuri metalice, halogen și fluorescente / incandescente / auto / germicide (NHS TUV), precum și lămpi speciale, becuri / tuburi LED și o varietate de accesorii. De asemenea, oferim soluții tehnice de iluminat, atât interior, cât și exterior, împreună cu iluminat stradal, iluminat decorativ și produse asociate, cum ar fi prize, întrerupătoare, ventilatoare, cabluri, automate și sisteme de control.

Livrare: Termenele estimate de livrare vor varia în funcție de locația clientului. Pentru majoritatea țărilor europene, termenul tipic de livrare este de aproximativ o săptămână, deși acest lucru poate varia în anumite cazuri.

Plată: Ne-am angajat să oferim clienților noștri opțiuni flexibile de plată. Nu ezitați să solicitați mai multe detalii sau asistență pentru tranzacția dvs.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.