FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

De acum înainte noile noastre promoții pentru paleți!

Disponibil din 17.07.2022

Paleți de top returnați

Esti in cautarea unui chilipir adevarat?

Atunci ai venit la locul potrivit cu noi. Vindem paleti mixti din marfa A - B si returnam paleti in acest articol.


Este un mix de paleți din grupele de produse: casnic - decorațiuni - electrocasnice - magazin de bricolaj

Acești paleți conțin diverse articole de uz casnic - o listare exactă nu este posibilă, deoarece acest lucru necesită mult personal și nu este fezabil la prețul paletului.

In poze puteti vedea EXEMPLE DE ARTICOLE care pot fi incluse pe paleti. Nu se poate acorda nicio garantie pentru articole, dar paletii sunt amestecati la peste 90% cu articole din poza cuprinsa in aceasta oferta.


Acești paleți sunt perfecti pentru aproape fiecare comerciant cu amănuntul, indiferent dacă sunteți abia la început și, prin urmare, puteți testa ce articole vă merg bine fără a fi nevoie să cumpărați articolele în cantități mari imediat sau dacă vă vindeți bunurile cu amănuntul, pt. exemplu - vânzări în depozit sau vânzare pe piețe în care are sens să existe o selecție largă.

Loviți acum, aceasta este ultima noastră vânzare de paleți înainte de vară!

Vă rugăm să rețineți că oferta este în imaginile exemplu, fiecare palet este ambalat diferit și nu poate exista nicio garanție pentru anumite articole având în vedere varietatea.

Printre altele, paleții pot conține: bunuri de magazin de hardware precum piscine și aparate de aer condiționat - articole de uz casnic precum accesorii de bucătărie - aparate electrice și multe altele.

Cu acești paleți aveți o oportunitate excelentă pentru paleți mixți grozavi din grupuri de produse foarte populare în prezent.

Luați în considerare și prețurile de import în creștere din Orientul Îndepărtat, nimic nu va fi mai ieftin acum și în viitor. Aici mai ai șansa de a obține articole la un preț mic.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.