FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
19 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

PRET SPECIAL DE LA NUMAI 299 EURO PE PALET valabil doar in perioada 14.03.2022 pana in 20.03.2022 !!!

Acum dăm din nou căldura cu ofertele noastre pentru finala vânătorilor de întoarceri! Dorim ca toată lumea să aibă șansa de a obține paleți mixți grozavi.


Comanda acum direct prin WhatsApp.

Vă oferim un articol special unic!

Există 20 de europaleți cu mărfuri mixte A și B

Paleții noștri pot conține, de asemenea, produse de marcă, cum ar fi Ritzenhoff & Breker / Schott Zwiesel și alte mărci.

De asemenea, rețineți magazinul nostru de feronerie / paleți de bricolaj, pe care vi le oferim aici sub Rămășițe, care includ și articole de la Villeroy & Boch - Gardena - Bestway și altele.

Bunurile provin din retururi, dar nu au fost folosite. Acestea sunt returnări din cauza mărfurilor necăzute, nu deteriorate. Poate fi vorba și de retururi din depozit care au fost doar în depozitul de expediere și/sau depozitul FBA și al căror timp de depozitare a fost depășit. Nu sunt neapărat returnări Amazon!

Paleții pot conține articole din următoarele grupe de produse:
Decorare - gospodărie - jucării - papetărie - set de masă - hobby și atelier (nu este posibilă listarea exactă, dar paleții sunt extrem de ieftini)

Mentionam in mod expres ca retururile nu vin neaparat de la clientii Amazon, pot exista si marfuri care au fost depozitate pe Amazon si sunt returnate pentru ca a fost depasit timpul de depozitare, acestea sunt in mod logic si retururi Amazon din depozitul de expediere Amazon !!!!! Paleții nu constau doar din retururi Amazon, ci sunt paleți de stoc amestecați, așa cum este descris. Cu toate acestea, prețul acestor paleți este clar imbatabil!

Cauți alte bunuri?

De exemplu, avem paleți de exterior de jucărie cu vehicule electrice mixte pentru copii - Un produs conține cel puțin 10 vehicule pentru copii pe palet la doar 999 de euro pe palet. Află online cât costă aproximativ mașinile electrice pentru copii!

Imaginile sunt exemple ale unuia dintre paleții noștri, fiecare palet arată diferit și este ambalat diferit! Nu există nicio garanție că sunt incluse exact 1 la 1 articolele afișate. Imaginile sunt destinate în mod expres ca exemple de imagini despre cum arată paleții.

Avem si paleti mixti din urmatoarele categorii: Electrocasnice - bricolaj / magazin de bricolaj / gradina - jocuri si hobby-uri!

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne trimiteți o întrebare.

Mărfurile sunt situate în Hamburg - mărfurile se află în depozitul nostru de expediere cu compania noastră de expediție, care se ocupă și de expediere pentru noi.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.