FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
19 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Câștigător Red Dot Award 2018: Panou solar Jackery cu mâner și console, designul este ergonomic, robust și rezistent la intemperii, ușor de transportat. După lansarea acestui produs, acesta a fost îndrăgit și ales de milioane de clienți din toată lumea.
Eficiență ridicată de conversie: cu module solare monocristaline de înaltă eficiență, eficiența conversiei este de până la 23%. Și folosim material durabil de etilenă tetrafluoretilenă (ETFE) pe suprafața Jackery SolarSaga 100, care crește durabilitatea, mărește transmisia luminii și îl face mai ușor.
Compania ideala pentru centrala portabila Jackery: Produs total ecologic, compatibil 100% cu centrala portabila Jackery Explorer 240/500/1000 (nu este inclusa), suporta si prelungitoare cu interfete de 8 mm. Țesătura exterioară este fabricată din Oxford durabil, rezistent la apă și durabil, perfect pentru activități în aer liber, excursii de camping și rulote pentru a oferi energie și a economisi energie.
Convenabil, sigur si fiabil: Dimensiuni (desfasurat): 121,92 x 53,34 x 0,51 cm, (pliat) 60,96 x 53,34 x 3,51 cm, greutate: 4,69 kg. Echipat cu 1 x USB-C (5V, 3A) și 1 x USB-A (5V, 2.4A) de ieșire unde mai multe dispozitive mici pot fi încărcate simultan, inclusiv smartphone-uri, tablete, camere și multe altele. (Notă: Nu este acceptată încărcarea PD). Jackery este responsabil pentru produse și clienți, fiecare produs a fost testat pentru siguranță înainte de vânzare.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.