FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

PEPPA PIG CUT &; PLAY FOOD - Setul de alimente Peppa Pig Cut &; Play vine complet cu geantă de transport pentru a vă asigura că copilul dvs. își poate ordona cumpărăturile, permițând o joacă portabilă, astfel încât copilul dvs. să poată găti, cumpăra și juca în mișcare cu acest set de joacă colorat din 13 piese. Încurajează jocul de rol imaginativ, coordonarea și interacțiunea socială, permițând micilor cumpărători în devenire să se familiarizeze cu cumpărăturile, să învețe despre nutriție, grupuri de alimente și ce ingrediente puteți combina pentru a face alții.
CARACTERISTICI - Acest set de mâncare prefăcut de tăiere asigură distracție imaginativă nesfârșită pe roluri, învățându-vă copilul cum să-și toace fructele și legumele folosind ustensile pe care le puteți găsi în bucătăria de jucărie de zi cu zi. Acest set grozav de 13 piese include băț și coajă de fructe și legume, un cuțit de joacă pe roluri și tocător. Include diverse legume și fructe din plastic care sunt realiste și durabile. Acest coș de cumpărături de jucărie este perfect pentru fanii Peppa cu o bucătărie de jucărie. Împachetați în geanta de transport!
Invatarea timpurie nu este completa fara joaca prefacuta si cu cat copilul tau are mai mult joc imaginativ, cu atat creativitatea si imaginatia lui vor creste. Jocul de rol permite, de asemenea, copiilor să vadă lucrurile din atât de multe unghiuri diferite și să simtă o gamă largă de emoții. Copiii învață despre lume și despre ei înșiși prin jocul prefăcut. Experiențele dramatice de joc sunt unele dintre primele modalități prin care copiii învață despre ceea ce le place și ce nu le place, despre interesele și abilitățile lor.
SPECIFICATIILE PRODUSULUI - Include 1 x Geanta de transport. 1x tocător, 1x cuțit prefăcut, 1x banană, 1x roșii, 1x broccoli, 1x mere și 1x pepene verde. Dimensiuni: H20.5cm x l24.5cm x D6.5cm. Potrivit pentru copii cu vârsta de 3+ ani.
PRODUSE LICENȚIATE PEPPA PIG - Aruncați o privire la gama noastră extinsă de jucării de joacă pe roluri Peppa Pig, de la păpuși Peppa Pig, cărucioare, scaune înalte și seturi pentru copii. Avem, de asemenea, o selecție excelentă de bucătării Peppa Pig, seturi de ceai, cumpărături și instrumente muzicale. Perfect pentru a vă încuraja copiii să crească și să învețe în timp ce se distrează. Jucăriile noastre Peppa Pig sunt cadoul perfect pentru orice copil care este fan al spectacolului.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.