FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Despre acest articol

Lemn de înaltă calitate: lemnul natural de salcâm, ecologic, are densitate mare, structură uniformă și rezistență ridicată; lemnul are o textura naturala de culoare ciocolata si este elegant; are bune proprietăți antiseptice și antibacteriene. Nu se generează nicio întrerupere.
Suprafata mare de lucru: placa de taiere ofera suficient spatiu pentru taierea carnii, legumelor si pestelui. Suprafata mare de preparare poate fi folosita si ca masa de servire, masa de mic dejun si masa de gustare.
Masă de tăiat 42×33×2,5 cm cu canelură pentru suc, masă de tăiat lemn antiseptic pentru bucătărie, masă de tăiat antibacteriană, masă de bucătărie din lemn de salcâm
Stare: Produse noi.
Numar piese pe palet: 100 bucati
Preț unitar: 7,50 €

Tabla de taiere multifunctionala din lemn: cu canelura pentru suc pentru a prinde excesul de suc pentru a mentine masa curata; poate fi folosit pe ambele părți pentru a extinde suprafața utilizabilă. Există două mânere concave pe lateral pentru deplasarea ușoară a plăcii de tăiat atunci când este încărcată.
Ușor de curățat: Datorită lemnului antibacterian, suprafeței netede și designului elegant, puteți obține un efect de curățare perfect în doar câteva secunde.
Protejați-vă cuțitele: Spre deosebire de plăcile de tăiat din sticlă, piatră sau alte materiale dure, lemnul vă protejează cuțitele. Acest lucru menține cuțitele ascuțite și gata de utilizare pentru mai mult timp.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.