FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Plita cu inductie Delicatessa 90 Flex

3.341,75 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Klarstein - NONE
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Ultima actualizare
2 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


PRET CATOLOGIC: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, plită cu inducție încorporată, 5 zone, 7400W, autark
Gătit fără limite: plita cu inducție Klarstein Delicatessa 90 Flex utilizează în mod optim spațiul cu un consum minim de energie în timpul gătitului. Acesta combină inovația tehnică cu un aspect luxos, iar datorită suprafeței vitroceramice, conferă bucătăriei o nouă strălucire.
Plita încorporată Klarstein Delicatessa 90 Hybrid are cinci câmpuri de încălzire cu o putere totală de 7400 W, împărțite în 1 x 2300, 2 x 2000 W și 2 x 1500W, aducând conținutul vasei la fierbere în timp record. Datorită tehnologiei VarioHeating, două zone de încălzire din stânga sau În partea dreaptă, ele se îmbină într-una singură. Funcția de recunoaștere a prezenței oalei permite câmpului combinat de încălzire să se adapteze la dimensiunea oalelor, tigăilor și cratițelor, precum și la ustensilele mari de bucătărie care nu se potrivesc într-un singur câmp de încălzire. Delicatessa 90 Flex consuma, pe de o parte, doar energia potrivita pentru oala respectiva, iar pe de alta parte, face posibila folosirea oalelor si tigailor de diferite dimensiuni. Toate câmpurile individuale și zona flex au un control separat al puterii și funcția ThermoBoost, datorită căreia puterea de încălzire rapidă crește din nou la 3000 W. Pentru funcționarea simplă a plitei ceramice Klarstein Delicatessa 90 Flex, se utilizează panoul tactil sensecontrol integrat cu un glisor tactil pentru controlul puterii și un afișaj digital. Datorită acestui fapt, regulatoarele și butoanele suplimentare nu interferează cu aspectul elegant al suprafeței de lucru a aragazului. În plus față de temperatură, un cronometru de 99 de minute poate fi programat pentru fiecare câmp de încălzire, care oprește plita după un timp stabilit sau emite un semnal acustic.
Pentru a asigura o gătire lină, plita încorporată Klarstein Delicatessa 90 Flex are caracteristicile de siguranță adecvate: Dacă câmpul de încălzire atinge o temperatură prea ridicată, protecția la supraîncălzire este activată. Indicatorul de căldură reziduală bazat pe principiul EcoTermal nu numai că vă informează dacă câmpurile de încălzire oprite sunt încă fierbinți. De asemenea, vă permite să gătiți cu căldură reziduală pentru a economisi energie. Functia ThermalRecall retine temperatura setata si o reactiveaza daca procesul de gatire urmeaza sa fie intrerupt pentru o perioada scurta de timp si apoi reluat. În plus, imobilizarea copiilor poate fi activată pentru a preveni modificarea accidentală a setărilor de gătit.
Plita cu inducție Klarstein Delicatessa 90 Flex atrage atenția cu o plită vitroceramică ușor de întreținut, care expune cu pricepere aragazul. În acest fel, plita se potrivește perfect cu echipamentul oricărei bucătării - atât clasic, cât și modern. Livrarea include materiale de asamblare necesare pentru instalare.

Informații de bază: Precizie: reglarea puterii pe o scară de 9 puncte, programabilă 99 -min. Temporizator de somn Adaptare flexibilă: Tehnologie varioHeating pentru combinarea a două zone de încălzire într-o singură zonă flexibilăÎncălzire eficientă: putere totală 7400 W în cinci zone de gătit, fiecare cu 3 x 2300, 2000 și 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl cu funcție glisor și afișaj digitalEnergy-cooking eficient: EcoThermal Control cu indicator de căldură reziduală pentru utilizarea saMai multă putere:        fiecare zonă de gătit cu ThermoBoost / încălzire rapidă cu 3000 W în zona flexibilă

Caracteristici:on / off în partea de sus a plitei (panou de control tactil)putere totală: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W și 2 x 1500 W)Funcția economică (spar): reducerea automată a puterii zonelor de gătit pentru a evita supraîncărcarea4 câmpuri de încălzire dreptunghiulare: fiecare câmp de încălzire de 18 x 18 cm (mijloc, rotund): Panou tactil de control Ø 28 cm cu afișaj digital al nivelului operațional și timprpossibilitatea de a combina câmpurile de încălzire din stânga și din dreapta într-o zonă flexibilă cu detecție prezența unei oale cu ajustare de 99 de minuteîncălzire automatăperîncălzirea protecțieioptionletip de protecție a copilului: încorporat în chicinetăin materiale de livrare pentru instalarea în chicinetă5 pini de alimentare prin cablu de conectare: 380-415 V 3N sau 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Domeniul de aplicare al livrării:
1 x aragaz încorporat
1 x Material de montare NONE
Manual de utilizare multilingv NR (pdf trimis după cumpărare posibil)

Dimensiuni:
dimensiuni generale: 90 x 6.1 x 52 cm (WxHxD)
Dimensiuni instalare: 87 x 5,7 x 49 cm (WxHxD)
lățimea minimă care înconjoară masa: 5 cm
grosimea minimă a vârfului mesei: 3 cm
distanta minima de atarna deasupra aragazului: 76 cm
Spatiu liber minim sub plita: 5 cm
spațiu de circulație a aerului: min. 2 cm
Lungime cablu: 1.0m
Greutate: aproximativ 12 kg

Mărfuri powys



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.