FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
13 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Porterhouse gratar electric 2200W regulator de putere

785,87 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Klarstein
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
4060656151323
EAN:
4060656151323
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Pret regulat: 1099,99 zł
Pretul nostru: 799 PLN

Porterhouse, Electric Gril, suprafata gratar antistick de 2200 W, negru Gratarul electric Klarstein Porterhouse este solutia perfecta pentru toti cei care locuiesc intr-o casa multifamiliala si inca nu vor sa renunte la frigarui sau file de somon. Este un gratar fara fum, asa ca gratarul pe balcon nu este o problema. Nu se generează fum în timpul prăjirii! Chiar și pe vreme ploioasă, nu este nevoie să renunțați la petrecerea de grătar - trebuie doar să mutați grătarul electric Porterhouse într-un loc uscat.

Gratarul electric de 2200 W cu putere de incalzire reglabila are o baza detasabila sustinuta de patru picioare stabile, ideala pentru grill-ul exterior. Cui îi place să facă grătar în apartament, îl poate demonta într-o clipită și astfel primește un grătar de masă. Pentru a vă asigura că nimic nu arde și că grătarul electric Porterhouse este ușor de curățat, placa de grătar are o acoperire de înaltă calitate. Grăsimea care se scurge în timpul grătarului din carne și pește este colectată într-un recipient din plastic (tavă). Este usor de curatat si poate fi bineinteles si spalat si in masina de spalat vase.

Pe baza grătarului electric Porterhouse, este fixat un raft practic pentru produse, clești sau alte accesorii mici. Rafturile suplimentare sunt câștigate datorită părților laterale detașabile, care pot fi folosite excelent, de exemplu, pentru a seta condimente sau sosuri.

Rapid, sănătos și gustos: grill-ul nu a fost niciodată la fel de ușor ca în cazul grătarului electric Klarstein Porterhouse .

Informații de bază:Putere mare: Încălzire rapidă datorită puterii de 2200 W și conceptului Easy Grillcomfortable: Cu părți laterale detașabile Suprafață grătar detașabilă: Potrivit pentru toate produsele alimentare și este ușor de curățatAceste detalii: Cu raft suplimentar și vestibulGrilling oriunde: Grill fără fum pe balcon sau acasă - fără gaz și cărbune pentru grătarFuncționarea intuitivă:     &  nbsp;Datorita controller-ului, puterea de incalzire poate fi reglata cu usurinta la produsul la gratarCurare confortabila: Excesul de grasime se colecteaza in recipientul de grasime

Proprietăți:Putere: Max. 2200 WGrill electric de înaltă calitate cu plugPosibilitatea grill-ului în grădină, pe balcon sau în interiorul caseiDezvoltare cu patru picioare și asamblare rapidăCu rafturi pentru articole la grătar și vestibul Alimentarea cu energie: 220-240 V ~ / 50 - 60 Hz

Domeniu de aplicare:1 x gratar electric1 x picioare (kit de montare)1 x material de montare Instructiuni de montare In limba germana (alte limbi: engleza, franceza, spaniola, italiana)

Dimensiuni:Dimensiuni totale: aprox. 90 x 84 x 42 cm (latime x inaltime x adancime) Dimensiunile unității de masă cu vestibul: aproximativ 52 x 18 x 26 cm (lățime x înălțime x adâncime) Dimensiunile dispozitivului de masă fără vestibul: aproximativ 52 x 10 x 26 cm (lățime x înălțime x adâncime) Lungime cablu de alimentare: aprox. 120 cmGreută: aproximativ 4,5 kg



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.