FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
5 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Power Bank multifuncțional cu difuzor Bluetooth de 4200mAh și mâini libere integrate

12,44 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1000 bucăți
Cantitate disponibilă
1000 bucăți
Țară
Spania
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Diverse
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Descoperiți funcționalitatea 2-în-1 a Power Bank-ului nostru cu difuzor Bluetooth® încorporat cu capacitate mare de încărcare: 4200 mAh. Acest dispozitiv multifuncțional nu numai că vă încarcă dispozitivele mobile, dar vă permite, de asemenea, să vă bucurați de muzica preferată datorită difuzorului său de putere de 3W.

Cu tehnologia Bluetooth® 3.0, difuzorul oferă o conexiune de calitate și este compatibil cu sistemele iOS și Android. În plus, are o funcție hands-free care vă permite să preluați apelurile fără a vă deconecta smartphone-ul.

Acordăm prioritate calității și conformității cu reglementările, motiv pentru care bateriile noastre auxiliare externe includ celule de clasa A nereciclate, asigurând astfel o durată de viață de cel puțin 500 de cicluri de încărcare în conformitate cu reglementările CE și sunt fabricate în conformitate cu standardele RoHS.

În ceea ce privește siguranța, această bancă de putere multifuncțională oferă diverse protecții: împotriva supraîncărcării, împotriva descărcării complete pentru a crește durabilitatea, sistem de blocare la scurtcircuit și transfer constant de sarcină adaptat nevoilor dispozitivului receptor.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.