FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Powerbank Tracer MAGNI 50000mAh QC3.0 + PD + SCP + Vooc

200,81 RON /bucata preț fără taxă
De negociat

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
500 bucăți
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
OPPO - Huawei
EAN:
5907512869147
Ultima actualizare
3 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Putere mare 50000 mAh cu functie de incarcare rapida Qualcomm 3.0 si PD Power Delivery.

Un powerbank puternic cu o capacitate de 50000 mAh oferă o sursă constantă de energie. Nu mai trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără baterie pe tabletă sau smartphone în timp ce călătoriți. Dispozitivul este ușor și mic, astfel încât să îl puteți încăpea cu ușurință în bagajul de mână. Bateria polimerică de înaltă calitate oferă performanțe stabile, timp de lucru lung și siguranță.

• Capacitate mare 50000 mAh
• Încărcare rapidă Qualcomm 3.0 22.5W
• Alimentare PD20W
• Tehnologia Oppo Vooc
• Tehnologia Huawei SPC
• Conectori de intrare: micro USB 5V-2A, 9V-2A; Tipul C 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Fulgerul 5V-2.4A
• Conectori de iesire: USB QC3.0: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Tip C PD: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
•Polimer
• Design subțire și ușor
• Design clasic, minimalist

Impuls instantaneu de energie
Powerbank Tracer a fost echipat cu tehnologia modernă PowerDelivery 3.0 și Qiuck încarcă 22.5W, datorită căreia puteți încărca simultan Powerbank de la priză și puteți încărca dispozitive mobile: tabletă sau smartphone de la Powerbank. Această tehnologie ajustează, de asemenea, valoarea corespunzătoare a curentului și curentului transmise între powerbank și dispozitivul încărcat, astfel încât procesul de încărcare să fie cât mai scurt posibil și, în același timp, sigur pentru echipament.

Putere la îndemână
Cu sistemul de alimentare Tracer cu dvs., nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scăderea nivelului bateriei smartphone-ului. Utilizați tableta în mod liber, vizionați filme din mers, ascultați muzică și conectați bateria portabilă Tracer ori de câte ori aveți nevoie și continuați să mergeți. Uitați de limitările cauzate de scăderea energiei, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa accesului la putere, indiferent unde vă aflați.

Conector USB-C convenabil
Banca de alimentare Tracer este echipată cu o ieșire USB-C modernă, ceea ce face conectarea rapidă și ușoară a dispozitivului. Nu trebuie să verificați care parte a conectorului este partea de sus și care parte este partea de jos, deoarece conectorul USB-C este reversibil pentru confort. Acest tip de conector oferă, de asemenea, mai multă putere în comparație cu generațiile anterioare de conectori USB, accelerând astfel procesul de încărcare.

Garanția siguranței
Celulele polimerice de înaltă calitate utilizate în acest încărcător mobil fac ca dispozitivul să fie nu numai extrem de eficient, ci și sigur de utilizat, ceea ce a fost confirmat în timpul testelor de laborator. Designul clasic, dimensiunile mici și calitatea înaltă a manoperei vor fi pe placul utilizatorilor și mai pretențioși.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.