FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Un pahar de suc proaspăt stors în fiecare zi!
Încercați sucurile naturale, hrănitoare, pe care le puteți face cu ușurință acasă. Cu presa de citrice Lafe obțineți sucuri gustoase și răcoritoare. Storcatoarele de citrice sunt solutia perfecta pentru persoanele care apreciaza un stil de viata activ si o dieta echilibrata.

• 2 directii de lucru.
• Sită pentru a separa pulpa de suc.
• Putere de 40W.
• Urcior detasabil de 0,5 L.
• Nivel de zgomot 60 dB.

Suc limpede fără pulpă
Aparatul este echipat cu o sită care separă pulpa rămasă de suc, astfel încât veți obține întotdeauna suc limpede. Storcatorul este foarte usor de demontat iar piesele care vin in contact cu fructele (sita si ulciorul) pot fi curatate in masina de spalat vase.
Operare simplă
Folosirea storcătorului este foarte simplă - este suficient să tăiați fructele în jumătate și să-l apăsați pe con. Dispozitivul pornește automat, conul își schimbă sensul de rotație cu fiecare apăsare. Toate acestea pentru a obține sucul maxim dintr-o portocală sau un grapefruit coapte.
ulcior detasabil
Recipientul pentru suc de 0,5 L se ascunde ușor în frigider cu o băutură nefolosită. Iar gradarea vă permite să măsurați cantitatea potrivită de suc. Toate elementele din plastic ale storcatorului Lafe, precum si ulciorul, sunt realizate din plastic de inalta calitate destinat contactului sigur cu alimentele, astfel incat sa fii sigur ca sucul tau nu este doar gustos, ci si sanatos.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.