MAY SALE
-30%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

SP6 pentru mufa Wi-Fi inteligenta. Puteți crea un program pentru când pluginul trebuie să pornească sau să oprească un anumit dispozitiv cu un singur clic. SP6 funcționează direct cu Amazon Alexa și Google Assistant, datorită cărora permite gestionarea vocală a echipamentelor. Beli SP6 funcționează în rețele securizate de 2,4 GHz fără a fi nevoie de un hub suplimentar.

Gestionați-vă casa inteligentă de oriunde, oricând

Indiferent dacă vă relaxați pe canapea sau vă aflați în vacanță în Caraibe, aplicația vă oferă acces complet la rețeaua de acasă, astfel încât să vă puteți gestiona casa chiar de pe telefonul mobil.

Gestionarea simplă și eficientă a casei tale inteligente
Păstrați controlul creând un plan de alimentare. Indiferent dacă stingi lumina de verandă în zori sau aprinzi din nou lumina de verandă la amurg, tu stabilești regulile.

Mai mult decât o priză
Un aspect simplu și modern plin de tehnologie. Indiferent unde îl folosești, arată ca o operă de artă.

Activare vocală îmbunătățită
Fiecare priză inteligentă este compatibilă atât cu Amazon Alexa, cât și cu Asistentul Google, astfel încât să vă puteți gestiona dispozitivele electronice de oriunde sunt Alexa și Google la îndemână.

Evitați să lucrați prea mult timp, protejați dispozitivele
Funcția de cronometru vă permite să opriți dispozitivul la o oră stabilită, reducând riscurile cauzate de funcționarea pe termen lung a dispozitivelor precum încălzitoare sau încărcătoare.

E cineva acasă?
Ieși din casă pentru mult timp? Doar setați mufa în modul „Away” și va activa și dezactiva aleatoriu dispozitivele de iluminat conectate, dând impresia că cineva este acasă.

Energie economisită = bani economisiți
SP6 vă permite să controlați liber și ușor aparatele de uz casnic pentru a reduce eficient și eficient consumul de energie pe termen lung, astfel încât să aveți grijă de planeta noastră și de starea portofelelor dvs. în același timp!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.