FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
11 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Producător de cuburi de gheață BETEC ICEAGE cuburi de gheață dreptunghiulare transparente - 3 dimensiuni de cuburi de gheață -
NOU

Aparat de cuburi de gheata gastro pentru uz profesional in gastronomie, in baruri, restaurante, facilitati hoteliere, pentru catering, targuri, cantine si evenimente si de asemenea pentru uz privat la petreceri sau pentru uz casnic. Producătorul profesional de cuburi de gheață produce până la maximum 20 kg de cuburi de gheață clare, dreptunghiulare, tari de o calitate impresionantă pe zi. Cu ajutorul sistemului inovator de pulverizare și al compresorului avansat „ZEL” precum și al sistemului de refrigerare, cuburile de gheață sunt produse în formă de placă perforată eficientă la rece la viteză mare și la cea mai bună calitate impresionantă. In functie de marime, prepararea primului cub de gheata dureaza intre 10 si maxim 15 minute. Primul ciclu de producție durează de obicei puțin mai mult, cu atât mai repede urmează celelalte cicluri. Dispozitivul este compact și, la fel ca mașinile profesionale de fabricare a cuburi de gheață foarte mari, IceAge are o carcasă stabilă din oțel inoxidabil periat mat. Datorită izolației bune a recipientului de depozitare a cuburilor de gheață și formei plăcii perforate eficiente la rece, cuburile de gheață își păstrează forma pentru o lungă perioadă de timp. 3 marimi diferite S/M/L reglabile.

Cu aparatul profesional de cuburi de gheață puteți face rapid și ușor cuburi de gheață. Această mașină practică pentru cuburi de gheață poate fi umplută manual. Rezervorul de apă spațios poate fi umplut cu ușurință de sus. De asemenea, are conexiune la o linie de apă externă (REGOLATORUL DE PRESIUNE absolut necesar) și, prin urmare, este gata de utilizare oricând și oriunde. Apa este transportată complet automat de la rezervor la unitatea de congelare. După ce au fost produse cuburile de gheață pline, acestea cad automat în recipientul de depozitare bine izolat sub formă de plăci perforate. Acest proces se repetă până când rezervorul este complet plin sau rezervorul de apă este gol (nu cu o sursă externă de apă, deoarece apa continuă să curgă). Produsul de gheață se oprește apoi automat. IceAge atât de mic pentru performanța sa și totuși atât de magnific de compact, puternic și de încredere!
Produce cuburi de gheață clare, pătrate și tari
Carcasă elegantă din oțel inoxidabil cu design elegant
Stabil și robust
Sistemul controlat de calculator automatizează procesul de fabricare a gheții
Cuburi de gheață Sub formă de tablă perforată eficientă la rece
Producție rapidă de cuburi de gheață fără instalare complexă
Operare simplă la atingerea unui buton
Racord pentru alimentarea externă cu apă sau
Rezervor de apă umplut manual
3 dimensiuni diferite de cuburi de gheață din care puteți alege: mare 2 x 2 cm - mediu 2 x 1,5 cm - mic 2 x 1,0 cm
Izolație izotermă: Cuburile de gheață durează mai mult
Afișaj ușor de utilizat

Specificatii tehnice:
Articol nr. / Nr. piesa: 4045
Capacitate: 20 kg cuburi de gheață pe zi
Rezervor de apă pentru aproximativ 2 litri
Dimensiuni aparat de gheata: 46 H x 35 W x 45 D cm
Dimensiuni rezervor: 27 H X 20 L x 15 D cm
Putere: 200W



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.