FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Distanță ultra-scurtă, un ecran masiv pentru casa ta

Distanță ultra-scurtă, montabilă pe perete
Zona de proiecție masivă de 150 inchi
Tehnologia sursei de lumină laser ALPD 3.0
Precizie mare a culorii și luminozitate.
Contrast nativ 3000:1
Asistent Google încorporat / conținut TV Google Android 8.1

* Xiaomi Laser Projector poate afișa programe TV prin cablu tradiționale printr-un receptor TV, cum ar fi un set top box TV sau un set top box IPTV. Nu poate primi direct semnale de televiziune transmise.
Câștigător al premiului japonez pentru Good Design 2017
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award și IDEA Award sunt cunoscute drept cele patru mari premii globale de design.
Acesta este primul proiector laser focal ultrascurt din lume cu tehnologie ALPD care oferă până la 150 de inchi Full HD la o distanță de 50 cm, cu un raport de contrast ridicat de 1500 lumeni și 3000:1 și o durată de viață a produsului de 20.000 de ore. Acest produs de înaltă tehnologie folosește un limbaj de design „cutie” compact și minimal și menține coerența stilistică chiar și a telecomenzii Bluetooth. Controlați dispozitivul de oriunde în cameră. Asistenții activați prin voce pot găsi rapid programe sau pot oferi alte experiențe interactive de vizionare.
- Completul de jurizare Good Design Award
Un ecran masiv pentru casa ta
Xiaomi Laser Projector poate proiecta un ecran de 150 de inci. Adu teatrul privat în casa ta.
Zona de proiecție masivă de 150 inchi Transformă-ți casa într-un cinema privat
Reglați cu ușurință dimensiunea ecranului la oriunde între 80 și 150 de inchi.
Experimentați plăcerea captivantă de a viziona un film, de a asculta un concert sau de a juca un joc pe un ecran masiv.
Distanță ultra-scurtă de proiectare Proiectați un ecran mare, chiar și de la distanță apropiată
Utilizează un design de lentilă focală ultra-scurtă de 0,233:1 pentru a elimina inconvenientul proiecției la distanță lungă necesară proiectoarelor tradiționale. Proiectorul laser Xiaomi poate fi situat la 1,97 inchi ~ 19,7 inchi de suprafata de afișare pe un dulap TV sau montat pe un perete. Nu este nevoie să faceți față cablajelor dificile sau obstacolelor.

1,97 inchi ~ 19,7 inchi de suprafața de afișare
Ușor de mutat
Nu este nevoie de cabluri speciale

Calitate cinematografică
Proiectorul laser Xiaomi are un contrast nativ de 3000:1, comparabil cu ceea ce se găsește în cinematografe. Cu proporții de lumină roșie de până la 16-18%, culorile sunt vii și strălucitoare.
Tehnologia sursei de lumină laser ALPD 3.0
Dispune de noua tehnologie de afișare cu laser ALPD 3.0 de la Appotronics*, care este lider pe piață în ceea ce privește culoarea ecranului, contrastul și luminozitatea. Nu numai că imaginile sunt luminoase și clare, ci și ALPD 3.0 ne permite să îmbunătățim durata de viață a produsului și să reducem dimensiunea mașinii.
* Appotronics este cel mai important inovator mondial de tehnologie laser de luminozitate ridicată. Peste 3.000 de cinematografe folosesc această tehnologie în întreaga lume.
Gamă de culori NTSC de 85%+ Gamă largă de culori și distribuție
Culoarea este o parte importantă a întregului ecran de proiecție. Dacă gama de culori este prea mică, proiectorul nu poate afișa culorile reale ale filmului. Xiaomi Laser Projector folosește tehnologia inovatoare a roții de culoare în cinci etape pentru rate de proiecție a luminii roșii de 16-18% *. Gama de culori NTSC de 85% oferă o reproducere bogată și fidelă a culorilor.
* Proiectoarele convenționale folosesc de obicei doar roți de culoare cu trei sau patru trepte. Ratele de proiecție a luminii roșii scad de obicei sub 10%
Contrast nativ 3000:1 Chiar și scenele mai întunecate sunt proiectate clar
Ne plângem adesea că poate fi greu să vezi clar detaliile importante într-un cinema, deoarece imaginile întunecate nu sunt proiectate clar. Proiectorul laser Xiaomi are un contrast nativ de 3000:1, cu mult peste standardul 2000:1 în cinematografe. De asemenea, are rezoluție 1920*1080 și suport pentru HDR, astfel încât detaliile sunt clare, chiar și în întuneric.
Sursa de lumina cu luminozitate de 5000 lumeni
Proiectorul laser Xiaomi oferă o luminozitate a sursei de lumină de până la 5000 de lumeni, o luminozitate a imaginii de 1600 de lumeni ANSI și o luminozitate a ecranului de proiecție de 15-18fL, comparabilă cu standardul cinematografic.
* fL este standardul cinematografic chinezesc pentru măsurarea luminozității. O luminozitate de 14 fL este în general acceptată pentru proiecția cinematografică 2D în China și 4,5 fL pentru imaginile 3D.
Tehnologia digitală de procesare a luminii TL DLP
Dispune de tehnologia digitală de procesare a luminii DLP de la Texas Instruments. Această tehnologie se bazează pe cipul DMD pentru afișarea vizuală a informațiilor digitale. Folosind această tehnologie, Xiaomi Laser Projector poate afișa imaginea mai clar și mai viu. În același timp, detaliile din imagine sunt vii, cu o rată mare de restaurare.
Cip DMD de 5,4 um pixeli 2,07 milioane de lentile reflectorizante, astfel încât fiecare centimetru al ecranului mare să fie clar și clar
Cipul are mai mult de 2,07 milioane de reflectoare de 5,4 um, fiecare ca o oglindă mică care se rotește ± 17 ° independent, la o rată de 16,66 milioane de cicluri pe secundă, convergând diferitele culori ale fasciculului într-o lentilă laser focală ultra-scurtă pentru un nivel ridicat. -definiție experiență de vizionare.
Durată de viață a lămpii de peste 25000 de ore Vizionați filme în fiecare zi a anului.
Tehnologia sursei de lumină laser Appotronics ALPD 3.0 poate asigura eficient durata de viață a lămpii de 25.000 de ore sau mai mult, echivalent cu timpul



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.