FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

PU bar din piele scaun scaun bar reglabil înălțime spătar

99,55 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Germania
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

⭐ Scaunele de bar sunt realizate din scaune moi din piele PU. Scaunele sunt umplute cu burete îngroșat de înaltă densitate, care nu se deformează ușor și este mai confortabil. Placa de bază și de picior utilizează tehnologia de galvanizare, care este rezistentă la coroziune și poate preveni în mod eficient uzura zilnică.
⭐ [Înălțime reglabilă și rotație 360°]: Perna poate fi rotită la 360 de grade, iar înălțimea scaunului poate fi ajustată de mâner. Manerul de sub perna scaunului te ajuta sa reglezi inaltimi diferite. Înălțimea pernei de la podea: 62-82 cm (reglabilă pe înălțime)
⭐ [Design protejat la podea]: Designul de plasare a suportului pentru picioare vă permite să vă așezați picioarele cu ușurință, puteți să vă așezați pe spate și să vă relaxați și să vă bucurați de o conversație lungă. Podeaua are un dispozitiv de protecție a podelei, iar inelul inferior de cauciuc previne zgârierea podelei și reduce zgomotul în timpul rotației.
⭐ [Scaun multifuncțional de bar]: Scaunul barului de bucătărie are o formă perfectă și poate fi adaptat la orice mediu din casa ta. Poate fi folosit în bucătării, sufragerie, living, balcon, cafenea, ghișee, frizerii, baruri etc. Acesta este un scaun de bar multifuncțional elegant și confortabil.
⭐ [Dimensiuni scaun bar]: Dimensiunea acestui scaun de bar este de 43 x 39 x 92-112 cm, pernă de la podea: 62-82 cm (înălțime reglabilă). Dar vă rugăm să rețineți că aceste scaune de bar nu pot fi trimise în Insulele Canalului (Jersey, Guernsey).



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.