FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
6 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

H-PURIFIER 300
Hoover a proiectat purificatorul de aer H-PURIFIER 30 pentru a oferi o experiență de purificare superioară și inteligentă. În doar 9 minute poate purifica aerul cu un CADR* (m3/h) de 290.
SENSOR CO ȘI AVERTIZĂRI
Când nivelul de CO din aer devine potențial dăunător, H-PURIFIER 300 este echipat cu un senzor specializat pentru a monitoriza prezența monoxidului de carbon în orice moment.
CAPTURĂ POLENUL ȘI ÎL INHIBĂ
Filtrul HEPA 13 inhibă polenul odată captat, făcându-l inofensiv și permițând persoanelor care suferă de alergii să curețe filtrul în deplină siguranță.
MONITORIZAREA CALITĂȚII AERULUI
Prin aplicația hOn puteți verifica oricând nivelul PM 10, PM 2,5 și GAS (VOC) al aerului din casa dvs. și să urmăriți starea de întreținere a filtrului.
MODUL DE SOMN
Prin setarea modului Sleep, puteți începe o purificare a aerului silențioasă, dar profundă, de până la 8 ori pe noapte, având întotdeauna la dispoziție aer proaspăt când vă treziți.
DISPLAY LED
Prin intermediul afișajului LED poți verifica starea aerului din locuință, datorită a 4 culori diferite, care indică starea calității aerului: verde indică calitate excelentă, galben satisfăcător, portocaliu slab și roșu foarte slab calitate.
PRET CU AMANTUL : 329 euro

NUMAI PRODUS NOU



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.