FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
17 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Despre produs:

Durabilitate și calitate: Roata gonflabilă, asemănătoare cu forma unei anvelope, este fabricată din plastic de înaltă calitate, ceea ce garantează durabilitatea și rezistența acesteia. Manopera solidă asigură o odihnă sigură și confortabilă în apă.
Confort: Datorită dimensiunilor mari, roata oferă confort deplin în timp ce vă relaxați în apă. Copiii se pot relaxa liber pe ea și se pot bucura de timpul petrecut lângă apă.
Supape cu sens unic: Datorită utilizării supapelor cu sens unic, umplerea roții și menținerea acesteia în stare corespunzătoare este ușoară și convenabilă. De asemenea, împiedică scurgerea aerului, ceea ce asigură că roata rămâne umflată pentru o perioadă mai lungă de timp.
Practic: Datorită materialului ușor, roata este ușor de mutat dintr-un loc în altul. Poate fi folosit ca un ajutor în învățarea înotului, dar și ca un loc unde să stai și să te relaxezi în apă.

Specificatii:

Manopera robusta, atenta si durabila
Design unic, unic, asemănător unei anvelope
Diametru: aprox. 90 cm când este umflat complet
Material: Vinil

Această roată gonflabilă în formă de anvelopă va oferi utilizatorului multă distracție și confort în timp ce petrece timp în apă, fiind în același timp practică și ușor de utilizat.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.