Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Robot de curățare Echipa Kalorik TKG RVC 1003 AB

981,13 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
5413346349408
EAN:
5413346349408
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Pret regulat: 1299,99 złOur pret: 999 zł

Robot Aspirator și MoppingCleanTech TKG RVC 1003 AB [+filtru antibacterian special]Marca belgiană KalorikThis este un aspirator extrem de funcțional atât pentru aspirarea uscată, cât și pentru cea umedă. Curățarea nu a fost niciodată atât de ușoară și rapidă! Acest dispozitiv este conceput pentru a fi cât mai eficient posibil și pentru a vă scuti de treburile casnice de zi cu zi. Toate acestea pentru a vă face apartamentul să strălucească curat fără efortul dvs. 

Parametri / accesorii putere 1400 Capacitate 0,3 Capacitate 0,3 Capacitate 2600mAh putere aspirator 40WHEPA filtre / antibacterianoppilotdocking basemeasurements: 33.00 x 33.00 x 7.60 cm

Aspirare uscată și umedă - aspirați și spălați podeaua într-una singură. Aspiratorul conține un recipient de praf, precum și un rezervor de apă, astfel încât să puteți opri praful folosind un set de multifiltre și să spălați podeaua - o dată și într-un fulger. Filtrul HEPA integrat purifică aerul de evacuare la 99,95% - ceea ce este important pentru persoanele care suferă de alergii și crește semnificativ calitatea vieții acestora.  Designul compact și designul modern fac din acest aspirator nu numai echipamente practice de curățare, ci și un gadget de acasă la modă pe care îl puteți arăta prietenilor dvs. Puterea de aspirație este de până la 1400 Pa , ceea ce vă permite să îndepărtați chiar și cele mai mici impurități de pe podea - rapid și fără participarea dvs.

Telecomanda multifuncțională și butoanele simple garantează poziționarea și utilizarea ușoară a aspiratorului - doar câteva clicuri și un set de perii și o cârpă vor face totul pentru tine - pentru covoare curate și podele strălucitoare în întreaga casă. Filtrul acoperit cu o substanță antibacteriană specială este un aditiv unic dezvoltat și testat în Germania [de aici și în simbolul AB – AntiBacterial]Senzorii anti-coliziune și cădere permit aspiratorului să funcționeze fără a se freca de mobilier sau de alte obstacole, iar după terminarea lucrărilor, dispozitivul revine automat la stația de încărcare. Un dispozitiv și mai multe aplicații practice - dispozitivul vă permite să aspirați suprafețele în sens punctual, îl puteți utiliza și pentru a curăța marginile, de exemplu, scările sau pereții, precum și suprafețele de perie chiar lângă pereți.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.