FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Proiectat exclusiv, cu un rezervor de apă încorporat Rezervor de apă cu control inteligent de 150 ML, Adăugați 8 seturi de puncte de pulverizare, Pulverizați apă uniform, cârpa va menține întotdeauna umiditatea.
Pornire cu un singur clic, planificare inteligentă a rutei Planificați cel mai bun traseu, când lucrările de curățare sunt finalizate, se întoarce automat la origine.
Algoritm inteligent HUTT THINK Modifică automat puterea de aspirație, scanează automat curățenia sticlei, mai fără griji decât ștergerea manuală a geamurilor.
2600PA aspirație mare Recunoaștere inteligentă a sticlei, adsorbție rapidă. Creșteți automat presiunea de curățare.
Anticipați în avans și evitați obstacolele Când ajungeți la marginea ferestrei, aceasta va încetini automat în avans și va șterge în mod repetat geamul de margine.
Evacuare inteligentă, upgrade pe patru roți la senzor de detecție cu laser care poate judeca diferite materiale de adeziv pentru sticlă, materiale obișnuite pentru marginea ferestrelor și sticlă fără margini, identifică cu precizie marginea sticlei și evită pericolul.
Piese de înaltă calitate, arhitectură ARM de calitate garantată, procesor CORTEX-M3, baterie cu polimer de litiu, senzor de presiune FREESCALE, cip Gyro, motor DC fără perii de ultimă generație. Senzor de detectare a nivelului apei Servetele din microfibra.
Transmisia vocală umană IC, starea aparatului poate fi cunoscută imediat ce ascultați.
Design ușor și portabil corp ultra-subțire de 2,99 inchi, chiar dacă plasa antifurt este instalată, aceasta poate fi în continuare curățată.
zgomot redus Optimizați zgomotul ventilatorului, pompei, motorului, transmisiei.
Piesă specială anti-alunecare, șină compozită multistrat Materiale sintetice inovatoare, gel de siliciu de înaltă vâscozitate pe stratul exterior.
Protecție întreruptă de curent UPS Chiar dacă există o întrerupere bruscă de curent acasă, robotul poate funcționa normal timp de 20 de minute.
Scenă aplicabilă potrivită pentru sticlă, plăci ceramice, oglinzi, uși din lemn, marmură, oțel inoxidabil și alte materiale de fațadă pentru curățare și poate fi șters fără rame.

Dimensiuni: 231,5 x 231,5 x 76 mm
Greutate: 1,4 kg
Baterie: 300 mAh
Tensiune de intrare: 100-240V 50 / 60Hz
Tensiune de iesire: 24V



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.