FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Royalty Line Blender manual - Mixer - 700W - Negru - Mixer manual

Blenderul manual cu picior de amestecare detașabil este mixerul ideal pentru curățarea netedă, amestecarea și tăierea alimentelor. Puterea ridicată a acestui blender de mână vă asigură că nu trebuie să amestecați mult timp și că totul este gata în cel mai scurt timp! De asemenea, este foarte ușor de curățat cu piciorul de amestecare ușor detașabil.

Beneficiile tale:
✓ Amestecați totul rapid și ușor
✓ Viteză mare
✓Ușor de curățat
✓ Forma ergonomică
✓ Picior de amestecare rezistent la stropire

Amestecă totul rapid și ușor
Blenderul manual cu un motor puternic stabil de 700 de wați gestionează eficient sarcinile de amestecare versatile. Lamele ascuțite din oțel inoxidabil se taie rapid și ușor. Este perfect pentru hrana pentru bebeluși, supe și milkshake-uri.

De mare viteză
Datorită motorului de economisire a energiei de 700 W, mixerul are o viteză puternică pentru a amesteca ingredientele necesare cu o singură setare.

Usor de curatat
Piciorul blenderului blenderului cu imersiune este ușor de demontat și se poate spăla în mașina de spălat vase. După ce v-ați amestecat perfect ingredientele, puteți detașa cu ușurință baza blenderului rotind-o spre stânga. Apoi, puteți spăla cu ușurință piciorul de amestecare sau îl puteți pune în mașina de spălat vase. De asemenea, este mai ușor de depozitat în dulapul de bucătărie deconectând baza blenderului.

Formă ergonomică
Blenderul manual are un mâner ergonomic și, prin urmare, este foarte convenabil să se amestece cu. Conectați blenderul de imersie la priză și începeți să amestecați rapid.

Picior de amestecare fără stropi
Blenderul manual are un picior de amestecare fără stropi. Aceasta înseamnă nu doar să vă bucurați de un rezultat perfect de piure, ci și să vă mențineți bucătăria curată și fără stropi.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.