FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Partea # TSB8450670)
Inspirat de cele mai noi tendințe, rucsacul de la Seul prezintă un design curat și eficient, cu o închidere sigură unică în 6 forme.
Cu material moale-touch nailon dobby cu finisaj rezistenta la apa, acesta aduce noi niveluri de lejeritate si practicitate.
Compartimentul principal spațios dispune de un laptop dedicat de până la 15,6" și un buzunar pentru iPad®/tabletă cu închidere Velcro, împreună cu mult spațiu pentru fișiere, dosare și alte materiale imprimate.
Buzunarul stației de lucru frontale cu fermoar este conceput pentru a găzdui până la două smartphone-uri și câteva stilouri. Obiectele cu prindere rapidă pot fi depozitate în buzunarul cu fermoar de pe clapeta superioară, în timp ce obiectele mai prețioase pot fi fixate în buzunarul cu fermoar de pe panoul din spate pentru un plus de securitate.
Umbrelele, sticlele de apă și alte obiecte mai mici pot fi accesate cu ușurință la buzunarele laterale duble. Alte caracteristici includ o bază rezistentă la apă pentru un plus de protecție, curele laterale reglabile pentru o potrivire mai bună și fermoare din material textil pentru o atingere moale.
Ia toate. FOB STATELE UNITE ALE AMERICII



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.