FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

S8 Pro smartwatch roz

37,71 RON /bucata preț fără taxă

Preț de vânzare cu amănuntul sugerat: 75,43 RON


Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
5 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm3950
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Iată un alt smartwatch de pe piață, S8 Pro. Este un telefon excelent care vine cu multe funcții de sănătate și fitness, inclusiv suport GPS încorporat.

Apelare Bluetooth
Suport GPS în modul sport
Notificări inteligente
Caracteristici de sănătate

Design și afișare
Smartwatch-ul are un cadru plat din aliaj de zinc, care este un design prezis pentru modelele din seria 8. S8 Pro Max măsoară 46.0mm x 31.50mm x 9.65mm, are un cadru metalic cu un buton coroană și un buton în formă de pastilă pe lateral. Dispozitivul cântărește doar aproximativ 51 de grame și este echipat cu o curea sportivă.
Are un ecran tactil de înaltă rezoluție cu un ecran IPS LCD de 2.02 inci. Are o rezoluție de 240 x 280 pixeli, o precizie bună a culorilor și unghiuri largi de vizualizare. Dispune de un cadru negru subțire și protecție din sticlă securizată 2.5D deasupra.
Întregul său cadru al caroseriei este compact și complet impermeabil, cu un rating IP68. Acesta îndeplinește ratingul zilnic de rezistență la apă, este rezistent la stropire, rezistent la ploaie și la praf.

Hardware
În ceea ce privește hardware-ul, smartwatch-ul rulează pe cipul Realtek RTL8762, un cip cu putere redusă și de înaltă performanță. De asemenea, are senzori HR, BP și SpO2. Are apeluri Bluetooth și o baterie de 200 mAh cu un timp de așteptare de 15-20 de zile. După cum puteți vedea din hardware, smartwatch-ul este dotat nu numai cu elementele de bază, ci și cu funcții avansate.

Smartwatch-ul este o alegere excelentă pentru sportivi, deoarece poate urmări mai multe sporturi cu urmărire GPS încorporată. Algoritmul profesional de mișcare al smartwatch-ului și suportul pentru mai multe sporturi vă permit să practicați totul, de la mers pe jos la alergare, badminton, ciclism, sărituri cu coarda și yoga. Smartwatch-ul urmărește pașii, timpul de antrenament, consumul de calorii, precum și ritmul cardiac, permițându-vă să urmăriți eficiența și progresul antrenamentului.

Apelare Bluetooth și asistență vocală
Împreună cu un difuzor și microfon încorporate, Bluetooth 5.2 avansat, smartwatch-ul acceptă apeluri Bluetooth. Utilizatorii pot efectua apeluri direct pe smartwatch, utilizatorii pot primi și apeluri telefonice. Smartwatch-ul acceptă jurnalul de apeluri, agenda telefonică, butoanele de apelare. Cu asistența pentru apeluri, nu veți pierde niciodată un apel și nu trebuie să vă scoateți telefonul din buzunar doar pentru a răspunde sau a forma apeluri.

Memento inteligent Notificări push
Primiți SMS-uri sau apeluri cu memento inteligent. Puteți primi mesaje SMS sau mesaje în aplicație. Smartwatch-ul acceptă QQ, WeChat, Facebook și alte câteva servicii.
 
Alte caracteristici disponibile pe smartwatch
 S8 Pro Max este un ceas inteligent, acceptă controlul muzicii, ceasul cu alarmă, vremea, cronometrul, telefonul de căutare, cronometrul și fețele de ceas preîncărcate.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.