FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
10 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Saltele anatomice din latex; Dimensiuni: Mici: 200x80 cm, Mediu : 200x140 cm, Mare : 220X180 cm

10 motive pentru a alege saltele din latex sănătos:

Saltelele din latex conțin nu numai căptușeală din latex - au întregul miez de latex - 100% latex. Latexul provine din arborele de cauciuc Havea Brasiliensis și este materialul elastic din natură.
Saltelele sunt latex foarte confortabile. Datorită celor 7 zone de duritate, ele creează un suport uniform pentru coloanele vertebrale ortopedice pe întreaga sa lungime.
LaTeX asigura proprietatile naturale fara microorganisme, acarieni, bacterii si praf un mediu sanatos. Mijloace de alergii, astm și alte proceduri inflamatorii
Saltelele din latex au o rețea mai bună de conducte de aer verticale și orizontale, ceea ce asigură o bună ventilație și saltea cu aer proaspăt care doarme.
Suportul saltelelor uniforme din latex asigura relaxare totala pentru muschii intregului corp si imbunatateste circulatia sangelui.
saltelele environmentLatex sunt realizate din produse prietenoase și îndeplinesc toate cerințele vieții moderne în armonie cu legile naturii. Acestea nu conțin poliuretan sau alte substanțe sau substanțe chimice.
Saltelele din latex sunt dezvoltate de NASA (astonautilor dorm in imponderabilitate). Acestea sunt realizate de tehnologia Dunlop pentru a dormi pe podea unde ai nevoie de greutatea corporală și de suportul ortopedic.
Saltelele din latex au capace cu fermoar detasabile, ceea ce le face foarte usor de curatat si spalat.
Proprietățile excelente de izolare ale latexului asigură căldura de vară și frigul de iarnă
Latex în natură, materialul este elastic - înapoi la forma inițială după deformare multiplă și durată, ceea ce garantează o durată lungă de viață.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.