FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
17 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Samsung GALAXY Tab 2 (7.0) reunește toate caracteristicile internetului și beneficiile comunicării online într-un singur dispozitiv portabil. În plus, este dezvoltat cu cel mai recent sistem de operare cu cea mai recentă versiune de Android Ice Cream Sandwich și are opțiuni extinse de conectivitate pentru a vă oferi performanțe de neegalat și utilizare unică.



Caracteristici:

- Android 4.0TM

Cu cel mai recent sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich, vă veți bucura de toate noile sale funcții și aplicații. Cu performanțe îmbunătățite, veți avea un browser web optimizat, o viteză de răspuns mai rapidă și o distanță mai lină între ecrane, oferindu-vă cea mai bună utilizare.



- Performanță puternică

GALAXY Tab 2 (7.0) este alimentată de un procesor dual-core puternic de 1,0 GHz, care oferă performanțe maxime în cele mai solicitante aplicații, astfel încât să poți face față stilului tău de viață dinamic.



- O mulțime de conținut multimedia

Cu Readers Hub veți uita să vă purtați cărțile cu dvs. și vă veți bucura de plăcerile lecturii digitale, cu sute de cărți electronice pe ecran. Music Hub vă oferă un magazin complet de muzică unde puteți găsi melodiile preferate. În cele din urmă, cu Game Hub, veți avea un depozit de jocuri premium și multiplayer la care să vă îndreptați pentru a intra în acțiune oriunde și oricând doriți.



- Comunicare ușoară și distractivă

ChatOn vă permite să rămâneți conectat cu prietenii și familia pe toate dispozitivele și platformele într-un mod mai dinamic și mai expresiv, cu funcții unice, cum ar fi chat-uri de grup, streaming media și multe altele. Profită mai mult de fiecare moment cu conferința video de grup Google+ Hangouts, care este la fel de ușor de făcut ca și cum ai intra pe cineva pe stradă.



- Subțire și ușor

O tabletă cu dimensiunea și greutatea potrivite pentru a o lua cu tine oriunde.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.