FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

 
Companionul tău audio de zi cu zi
Galaxy Buds FE, cu designul lor compact și ergonomic, sunt aici pentru a oferi o experiență de audiție remarcabilă. Blochează zgomotul nedorit cu Active Noise Canceling, personalizează potrivirea cu diverse sfaturi și sincronizează-te perfect cu dispozitivele Samsung Galaxy. Experimentați companionul audio de zi cu zi care vă satisface cu adevărat.
Opriți lumea cu un ANC puternic
Zgomotul oprit, lumea ta este pornită. Funcția activă de anulare a zgomotului te pune instantaneu singur cu muzica ta într-un spațiu liniștit. Păstrați distragerile și scufundați-vă în sunetul pur.
Liniște la îndemână
Activați sau dezactivați anularea activă a zgomotului prin simpla atingere și menținere a zonei tactile. Dacă vrei să vorbești cu prietenul tău de lângă tine, poți comuta și la modul Sunet ambiental pentru a-l auzi fără a fi nevoie să-ți scoți căștile.
Pornit și pornit cu baterie de lungă durată
Compact în dimensiune, dar puternic. Bateria durează până la 30 de ore cu o singură încărcare, ținând pasul cu lista lungă de redare cu melodii, podcasturi sau videoclipuri de pe rețelele sociale pe tot parcursul zilei.
Comutați la dispozitive fără pauză
Sunetul te urmărește fără probleme în timp ce te asociezi cu alte dispozitive Samsung Galaxy folosind Auto Switch sau te conectezi printr-o atingere sau Bixby. Sunetul rămâne cu tine chiar și în timp ce comuți dispozitivul de redare de pe smartphone pe televizor prin Smart View, astfel încât să poți continua să urmărești emisiunea pe ecranul mai mare fără a pierde nimic.
Bună Bixby, cântă melodia mea preferată
Activați modul de trezire Bixby Voice și folosiți-vă vocea pentru a verifica vremea, a căuta melodii, a trimite mesaje text prietenilor și multe altele. Pur și simplu spune "Bună, Bixby" și roagă-l pe Bixby să o facă pentru tine.
Pierdut și găsit într-o clipită
Ți-ai pierdut căștile? Ei bine, nu va fi pentru mult timp. Găsește-le folosind locația căștilor intraauriculare lipsă. Când sunt găsiți de telefonul altcuiva, informațiile dvs. de contact vor fi partajate cu aceștia, împreună cu un mesaj "Pierdut și găsit". Păstrează-ți căștile Galaxy Buds FE la îndemână.
Reglați-vă sunetul după bunul plac
Cu aplicația Galaxy Wearable, poți personaliza rapid setările Galaxy Buds FE direct de pe dispozitivele Samsung Galaxy. De la egalizator la activarea Bixby Voice, setările intuitive și ușor de utilizat îți permit să-ți reglezi căștile după gust în cel mai scurt timp.
Accesoriile tale preferate încă se potrivesc
Continuă să folosești husa pe care o iubești pe Galaxy Buds FE, deoarece dispozitivele sunt compatibile cu accesoriile de husă pentru Galaxy Buds2, Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Buds Live. Bucură-te de căștile tale fără să te desparți de husa ta preferată.
Specificatii tehnice:
Audio și video:

Număr de CMI: 6
Difuzor: Personalizat 1-way
Sunet ambiental: Da
Anularea activă a zgomotului: da
Codec audio: SSC (codec scalabil Samsung), AAC, SBC

Conectivitate:

Versiunea Bluetooth: Bluetooth v5.2
Profiluri Bluetooth: A2DP, AVRCP, HFP
Comutare automată: Da

Senzori:

Senzor Hall
Senzor de proximitate
Senzor tactil

Specificații fizice:

Dimensiuni căști intraauriculare (ÎxlxA): 19,2 x 17,1 x 22,2 mm
Greutate căști: 5,6 g
Dimensiunile carcasei (ÎxlxA): 50.0 x 50.0 x 27.7 mm
Greutate carcasă: 40 g

Baterie:

Detașabil: Nu
Timp de convorbire/apel vocal: 4/14 ore (ANC oprit), 3,5/13 ore (ANC pornit)
Durată redare audio: 8,5/30 ore (ANC oprit), 6/21 ore (ANC pornit)
Capacitatea bateriei (căști): 60 mAh
Capacitatea bateriei (carcasă): 479 mAh

Servicii și aplicații:

SmartThings găsește: Da
Bixby Voice Wake-up: Da



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.